Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az nincsen sajnos,na az faja lesz mert 20 fok zavartalan sunshine -t mondanak
ja még valamit akartam kérdezni! lehet ott bérelni köridőmérőt? lemérném, hogy mit megyek...
Ez csak természetes! Te is segítettél volna ha van egy ilyen (remélem )
Remélem nem lesz hangosabb, mint az enyém!
Fellehet rakni házilag vagy kell kipuffos hozzá?
papa! nincs egy hátsó HARD slicked eladó?
amugy holnapután megyünk mi is p.ringre
Laci! Köszi még egyszer hogy szóltál a kidurranóról...
én átfordítottam a gumikat tegnap
jókat mosojgok itt magamban...
ennyit vitatkozni ilyen hülyeségen...
inkább csúsztassuk a motor valagát! bocsánat! akarom mondani a hátsó kerekét
egyébként ki merre motorozott ma vagy mit állított be a gépén?
Mert erről még nem volt szó ma!
Látod erről beszéltem....
azt olvassa ,, az nem egy kép és nem 1 hatalmas csepegő fasz na én léptem tele van a tököm a sok fasszopásal
Nem vagyok prűd,de 8 éves gyereknek nem való az internet,vagy ha igen akkor is csak korlátozva. De ok érdekli a motorozás ami baromi jó dolog hiszen én még porbafingó voltam amikor már motoron ültem, de ez szerintem egy fórum ahol mindenki megmutathatja illetve megmondhatja a véleményét akármi is az.Mi a véleményed a trágár kifejezésekről?amit itt sokszor lehet olvasni 8 éves gyerek már azért ért egy picit a betükhöz.
Tudok 1-et olcsón!
Az is jár az Akra dobhoz!
Kabbe , hogy nem jössz Vasárnap Tudom de akkor is......
Meg különben is.....Inkább szerezz vonóhorgot Gábornak
ok!
13.00 után vagyok!
Jön Gábor is , meg 1-2 srác!
hát látom a vén kecskének el kell magyarázni... 8 éves a lányom,de én nem mutogatom a fórumot.... érdekli az sm megnézi magától , közbe én itt fekszem a nappaliba, és szól hogy apa itt pucér nénik vannak . ha fiam lenne nem érdekelne ,vagy ha idősebb vooona
B A K K E R! Nagyon állat a kipuf! Hónap hívlak oszt csapatunk....
Kérem a képet a kipuff-ról!
Inkább hangot!
Gyerekek! Miért probléma ha valaki egy kicsit szinesebbé teszi a fórumot a szép csajokkal.Én külön köszönöm koph kollegának.Én személy szerint a motorok+ csajok topikot nem igazán nézem.Félreértések végett nem vén kecske vagyok aki még megnyalja a sót Elmondhatom magamról hogy felneveltem 2 gyereket van egy 21 éves fiam és egy 17 éves lányom.Deee szerintem mindenképp a szülő felelősége hogy mit mutat meg abból amit épp olvas.Ha olyat látok nem mutatom meg.Ennyi.Tehát szerintem nincsen semmi kivetni való ha valaki színesíti a fórumot.Ez az én véleményem
jön az majd figyelj
Egy kicsivel ezelőtt beszéltünk, de nálla az a gáz, h ilyenkor ezerrel kell húzni az igát a családi gazdaságban, ezmiatt mondta le nemrég a vasárnapi visontázást is. De hátha kap szabit a jövő hétvégére.
ezen én már nem rágódok a gyerek megnézi magától a fórumot de nem a nőőket. de ez nem az a fórum
beszélj a Barthával őő jönne ha van még valaki
A végén kiderül, h mindenki a gyerekeivel nézi az internetet!
Szerintem legyen SM fórum 20 év felettiekenek!
Bocsánat FUNMOTO fórum vagy mi!
MINDENKI VIGYÁZZON AKI LEÜL AZ INTERNET ELÉ!
Néha kéretlenül is beugranak pucér nénis képek!
Na erre nem gondoltatok!
Ez azért kicsit erős az életkorodhoz kisfiam
Neeem.. Szerintem ez most a "összefogunk és jól megmondjuk, mert mi okosak vagyunk" fórum Ja meg a "gyerekemmel olvasom" fórum is.... pfff..........