Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZia. A crf az rmz előtt volt, én hajtottam azt is. A crf 2003mas volt, tehát már biztos volt benne km, igy nálam már jövögettek ki a hibái!
Kezdődött egy olyannal, h elszakadt a vezérműláncfeszítő, de szerencsére ebből más baj nem lett! Majd 2 motorozással később valamilyen okból leesett az anya a kuplungkosárról. Folyamatosan csepegett a vízpumpálya, teljes felujítás után már csak hidegen csepegett. Ekkor untam meg :D
RMZ-ről nagyon sok véleményem még nincs mert kb 5km-ert ha mentem vele, azt is aszfalton. Beszélgettem emberkékkel, szerintük vmivel kezesebb az injektoros mint a karbis, és az injektorral nincs gond a szerelők szerint!
Tehát sztem ha ujat veszel és vigyázol rá, sűrű olajcsere stb akkor bírni fogja a crf is és az rmz is!
LED-es elsőlámpát gyáriból nem fogsz találni...de ha szépen megkérsz akkor én hajlandó vagyok eladni a haverom által épített nem gyenge LED-es cuccot
Hátsóból nekem ilyen (oldal legalján) van, eddig bevált
na vagyok
sziasztok!
keresek hátsó ledes lámpát (lehet sima is meg kis toldatos is) meg fejidomot

nem túl drága weboldalak linkjét is szívesen fogadom :)
Petirunner18!
Hali!Látom hogy van egy 2008-as injektoros rmz 450-es géped!Na most én ősszel szeretnék venni vagy egy 450rmz-t vagy egy crf450-et!Láttam hogy van a családodban crf is így te tudnál nekem mondani egy kis összehasonlítást melyik jobb és melyiknek milyen hibái vannak!Rmz-nek ez friss fejlesztés az injektor és szerinted bevállt vagy az első szériásokat inkább jobb kerülni?
Válaszodat megköszönném!
A 7en megvannak a cuccok, ha mégsem lesz jó akkor marad az a megoldás! Ez még a kevesebb meloval járó megoldás. 1tengely, 1 hézagoló, ha meg az agyat bántom akkor 2 csapágy bele tengely, távtartók..
ne azt csináld hagyd meg a gyári tengelyt,, rakj a kerékbe 2 uj csapágyat a gyári tengely méretéhez a belsö távtartót is cserélni kell plussz jobb bal oldalt távtartózni ha nem emel hívj
Az első kerék agyában nem megy át.. Meg hátra is kell 2*2mm-es távtartó. De megoldjuk faszán. :)
meer ?
Ahha franko. Legalább nem felejtett el! Az annyiba elég jó ár.
Azt olvastad hogy az elsőkerékbe uj tengelyt kell esztergáltatnom?
persze mondott mindent,,, mondtam neki ,hogy 2 hét azt hivod amit megbeszéltetek , nekem egy kilót mondott,,,,,,de az tiszta új ám zacsiba van
Nah franko. Mondta h kerestem?
tegnap hívott a Józsi ,azt mondta majd megmutatja neked az orvosságot erre a problémára
Ezért voltam én bajba a sárvédővel! Most csak 2 csavar fogja.
hááá és a két csavar az elejéből? mi csináltál vele ,, felragasztottad
Tényleg az vagy!
Akkor Neked már régebben feljebb lett tolva vmiért! VAGY az enyémet rakták össze rosszul.
nekem is ilyen sárvédőm van
nem engedtem beljebb, nem húztam fel ,,, vágtam még egy poccsfogót
Most h mondod, igazad van!
Szerintem a telószárakat húzta fentebb...
Lejjebb engedted a rajtszámtáblát?
új verzió Zsiráf?
gyorsan meggyőzött