SZia. A crf az rmz előtt volt, én hajtottam azt is. A crf 2003mas volt, tehát már biztos volt benne km, igy nálam már jövögettek ki a hibái!
Kezdődött egy olyannal, h elszakadt a vezérműláncfeszítő, de szerencsére ebből más baj nem lett! Majd 2 motorozással később valamilyen okból leesett az anya a kuplungkosárról. Folyamatosan csepegett a vízpumpálya, teljes felujítás után már csak hidegen csepegett. Ekkor untam meg :D
RMZ-ről nagyon sok véleményem még nincs mert kb 5km-ert ha mentem vele, azt is aszfalton. Beszélgettem emberkékkel, szerintük vmivel kezesebb az injektoros mint a karbis, és az injektorral nincs gond a szerelők szerint!
Tehát sztem ha ujat veszel és vigyázol rá, sűrű olajcsere stb akkor bírni fogja a crf is és az rmz is!
LED-es elsőlámpát gyáriból nem fogsz találni...de ha szépen megkérsz akkor én hajlandó vagyok eladni a haverom által épített nem gyenge LED-es cuccot
Hátsóból nekem ilyen (oldal legalján) van, eddig bevált
Petirunner18!
Hali!Látom hogy van egy 2008-as injektoros rmz 450-es géped!Na most én ősszel szeretnék venni vagy egy 450rmz-t vagy egy crf450-et!Láttam hogy van a családodban crf is így te tudnál nekem mondani egy kis összehasonlítást melyik jobb és melyiknek milyen hibái vannak!Rmz-nek ez friss fejlesztés az injektor és szerinted bevállt vagy az első szériásokat inkább jobb kerülni?
Válaszodat megköszönném!
A 7en megvannak a cuccok, ha mégsem lesz jó akkor marad az a megoldás! Ez még a kevesebb meloval járó megoldás. 1tengely, 1 hézagoló, ha meg az agyat bántom akkor 2 csapágy bele tengely, távtartók..
ne azt csináld hagyd meg a gyári tengelyt,, rakj a kerékbe 2 uj csapágyat a gyári tengely méretéhez a belsö távtartót is cserélni kell plussz jobb bal oldalt távtartózni ha nem emel hívj
Kezdődött egy olyannal, h elszakadt a vezérműláncfeszítő, de szerencsére ebből más baj nem lett! Majd 2 motorozással később valamilyen okból leesett az anya a kuplungkosárról. Folyamatosan csepegett a vízpumpálya, teljes felujítás után már csak hidegen csepegett. Ekkor untam meg :D
RMZ-ről nagyon sok véleményem még nincs mert kb 5km-ert ha mentem vele, azt is aszfalton. Beszélgettem emberkékkel, szerintük vmivel kezesebb az injektoros mint a karbis, és az injektorral nincs gond a szerelők szerint!
Tehát sztem ha ujat veszel és vigyázol rá, sűrű olajcsere stb akkor bírni fogja a crf is és az rmz is!