Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjál, mingyá lekattitom , nekem milyen van. Te is tudsz csinázni olcsóból.
Konkrétan arra gondolok, hogy a hátsó gumiba beleér/beleért (szerencsére az elsőbe nem ) a lánc, mert túl széles a gumim. Az oldalából már leradírozott kb 3-4-5 milit. Ezt milyen praktikával vagy célszerszámmal vagy akármivel kikerülni? Mert lassan vennem kell új gummát hátra, és nem akarom, hogy annak is lerágja az oldalát.
Felső láncvezetőre gondolsz?
Hello Mindenki!

Mit lehet az ellen tenni, hogy a lánc ne érjen bele a gummába? Láttam már verseny láncvezetőt, de nemtom hogy gyakorlatban, hogy is működne ez
Szép darab . a megállásal nem lesz gond
A dugó szerintük hibátlan volt. A henger vmiért behordósodott, szerintük fordítva tették bele vmelyik gyűrűt. A használt dugó kapott uj gyűrűket, és ahoz lett a persely. Tökéletes lett a motor, erős és füstmentes. (hozzáteszem egy egy robogo volt, nem nagymotor.)
Azért van benne egy pozitív dolog is! Nem kell bele belső...
Az, de még egy sima fékbetétcserére is egy nőgyógyászhoz kell vinni
Fékbetétet is biztos tök jó móka cserélni
Na ez szép! Féktárcsa cserénél egyből centrírozás is van...
itt a gép!jobb mint a semmi
Használt dugóhoz új persely? Az szép...
Mostanában nem beszéltem vele! De biztos jó a cuccuk!
Igen tényleg jó árban vannak! Az SM ről tucc valamit? (palikáé)
Az amit linkeltem (nem rendszámos, de rendszámozható!) az Paliéké mert Mesterszálláson van és megismerem az udvart!

A másikat már régebben is láttam! Menni kell megnézni őket mese nincs!
Jó árban vannak!
Szia. Van pesten egy jo kis műhely ahol csinálnak perselyt, akár használt dugóhoz is. Nekem már 2-t is csináltak (rmx 250 2t, vxr 200 4t) És nagyon pöpec lett mind a 2 moci blokkja! Ha érdekel adok telefonszámot!
Szeva Albi!

Bizony ám... meg még1et.. itt:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_520_exc-3
553878

Szerinted?
egyik rencámos...
Tapasztalat sajnos nincs nekem,de hogy egy jó darabig álmaim motorja volt az biztos.Míg ki nem jött az 525 Évente 4-5 alkalommal lebaszom magam miért nem 520-at vettem anno
Srácok,

KTM 520 exc-ről van valakinek tapasztalata?
mutasd!
És az olyan apróságokat nem említem,hogy indulás előtt a futóról kormányra landolt a gép,meg hazafelé is felborult a futón.Remekeltem a mai napon.Tehát ha valakinek van felesleges 2 bowdenes gázszektora,megvenném,mivel az enyém megmurtyant
Majd hazaindulás előtt egy kis kenájhelpjú. Mivel le kellett akasztani,támasz meg nem jutott eszembe,telefagyott