Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki van csukva...én ilyen marhaságokba bele se kezdek
Én alapból jól tudok sielni, csak olyan a teknikám, h gyakran a hátamon meg a fejemen fejezem be a lesiklást.
de nálatok a botot nem így használnám!
szerintem nagyjából 40perc alatt megtanítanálak úgy síelni, hogy biztosan lejönnél magadban a legtöbb magyar pályán. de még GD-t is!
Ezzel próbálkoztam már néhányszor Bükkszentkeresztnél, de utoljára olyan cuccot adtak rám, h állitólag szar volt a kötés, aszt olyat estem, h még az egyik léc is kettétört
Azóta ha simán csak le akarom zúzni magam, elmegyek motorozni v siklóernyőzni.
Hogy neked milyen elbaszott hobbijaid vannak...
ma síelés és sí oktatás volt a program.
Beszegezted volna neki a gumit , aszt hazaverte volna vele tökön -paszulyon
Hívott egy csávó hogy most hétvégén elvinné (!) De mondtam neki hogy 50 centi a hó úgyhogy jövőhéten jön. hát majd meglássuk
Elattad má' azt a labancot?
Óóóóóó Te állat ,
jaguár gumit ?
Elég neki két sima hatlapfejü önmetszős csavar. Semmi extra.
Jah, valami kajaadalék, de lehet h jól tapad?
Mit lehet itt már tudni?
Vhol olvastam h beszakadtál a tóba. Volt a jég alatt vmi érdekes?
ezt fontolgattam én is de megkell fúrni a villát kicsit nagyobbra nem?
Én mindennap esek olyat Kínai feliratú ukrán zacskós levesben van olyan.
Slick gumival nincs gond. Annak más a profilja és nem ér bele a lánc. Csak slickel utcán nehéz úgy mászkálni, hogy ne hűljön le. Mondjuk üzemi hőmérsékleten tudnám tartani a gumikat, de ahhoz más tempót kék diktálni

Én se viselném el ha a lánc a felnit rágná de attól még messze áll a lánc.
Sztem próbálj rá abban a méretben kr108at, v ha utcai kell, de tapadjon is akkor pirelli diablo supercorsa pro-t.

Vagy
tegyél rá guárgumit!
Most Bridgestone 160/60as gumim van. Ebből is lenyalt egy kicsit. Ezelőtt Dunlop D208 volt rajta 160/60 és kb olyan volt mint egy 180as Azt egy pöpit jobban megrágta.
gummmiiiigörgőt akarok!
Igazán nincs mit. Ezen is látni, h amig nem volt rajta ez a baszás, a 165ös gumiba kissé belecsapkodott. Másrészről a tapasztalatom alapján szte 2 gumigyártó azonos méretü gumijainak sem egyforma a profilja, ezért majdnem lehetetlen erre a bajságra biztos tippet adni. Am engem nemigen zavar, amíg nem a ráfot csapkodja a lánc.
kössz a fáradozást! Valami ilyesmi kék nekem is.
Ez volna az.
Ok, kössz!

De nekem nem bele csapkod a lánc a gumiba, hanem konkrétan beleér ha új gumit rakok fel. Nem nagyon, de ezt se kéne.