Azért ne egy kgst piacos alu tányérra gondolj már...egy felni pereme nem hajlik el egy gumiszerelésnél, még akkor sem, ha valami fatal errort csinálsz...
Centírozni meg tök felesleges egy küllős kereket. Ha merev küllős (alu, magnézium ötvözet, carbon) belső nélküli akkor azt kell csak.
én a múltkor leszedtem,és jobb lett. igaz szerintem a gumis volt a pancser versenyeken se gondolnám hogy foglalkoznak ilyenekkel. Sanya se nagyon centirozgatott ahogy elnéztem
Én meg fúrtam egy likat a pankom lábába,ahhoz fogatok egy majd' 2 méteres zártszelvényt (30-as) amiből kicsüng a lenyomó. Én így szerelek gumit.Igaz a pankot ki kell támasztani a plafonhoz,mert nem könnyű,de emelkedik. Ismét csináld magad mozgalom. Mi érhet 26ezret abban a szarban?
http://www.livejasmin.com/list...
Centírozni meg tök felesleges egy küllős kereket. Ha merev küllős (alu, magnézium ötvözet, carbon) belső nélküli akkor azt kell csak.
Vogue emlékszel mennyi olmot ráraktak nekem amikor itt voltatok? basszus az szerintem világrekord volt..még jó h leszedtem
De ha otthon kiszeded a 2 kereket ugy megeri
A mai nappal megszunk a munkaviszonyom a www.livejasmin.com - nal.
Szeretnek mihamarabb munkat talalni.
g.gábor, miért nem fúrod le? nekem úgy van fém dűbellel..
Írd meg a típust meg az évjáratot, meg az alvázszámot a giraffe64@freemail.hu címre, és utána nézek!