Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem volt időm lefényképezni a cuccokat. De leírom holnap kép nélkül, és majd küldöm a képeket...
te meg szépen küldtél nekem emájlt
azt ne mondd hogy ezen dolgoztál:

http://www.livejasmin.com/list...
na jah, be is baszna, hogy ha szerelő vassal, csak úgy ki lehetne hajlítani a felni peremét. elég vicces lenne.
Azért ne egy kgst piacos alu tányérra gondolj már...egy felni pereme nem hajlik el egy gumiszerelésnél, még akkor sem, ha valami fatal errort csinálsz...

Centírozni meg tök felesleges egy küllős kereket. Ha merev küllős (alu, magnézium ötvözet, carbon) belső nélküli akkor azt kell csak.
én a múltkor leszedtem,és jobb lett. igaz szerintem a gumis volt a pancser versenyeken se gondolnám hogy foglalkoznak ilyenekkel. Sanya se nagyon centirozgatott ahogy elnéztem
én sem szoktam. bár a nagymenők, azt mondják, hogy számít, főleg a nagy sebességű kanyaroknál.
én megtanultam, hogy tök felesleges centíroztatni...

Vogue emlékszel mennyi olmot ráraktak nekem amikor itt voltatok? basszus az szerintem világrekord volt..még jó h leszedtem
fektinel 1500 ft / felni centirral. Persze szereles nelkul.

De ha otthon kiszeded a 2 kereket ugy megeri
az a baj, hogy nem a karc a gaz, hanem a szerelovas meghajlitja a peremet , ha nem vigyazol...
Sracok aki esetleg tud kulfoldi munkalehetoseget szoljon legyen kedves.

A mai nappal megszunk a munkaviszonyom a www.livejasmin.com - nal.

Szeretnek mihamarabb munkat talalni.

pontosan
Meg sem tudnám mondani hányszor láttam!
Láttam már mivel Husqvarna 610 van benne és tényleg jó!
az az asztal

g.gábor, miért nem fúrod le? nekem úgy van fém dűbellel..
Kezd előlről! Mi az a pank?
Én meg fúrtam egy likat a pankom lábába,ahhoz fogatok egy majd' 2 méteres zártszelvényt (30-as) amiből kicsüng a lenyomó. Én így szerelek gumit.Igaz a pankot ki kell támasztani a plafonhoz,mert nem könnyű,de emelkedik. Ismét csináld magad mozgalom. Mi érhet 26ezret abban a szarban?
Ment a mail
Stabilitás növelése.
A "kormányvégsúly" mire való?
én magamnak szerelem van,hogy hetente. A Go Go -n is megszereltem egy-pár gumit a srácoknak
Csipter!

Írd meg a típust meg az évjáratot, meg az alvázszámot a giraffe64@freemail.hu címre, és utána nézek!