Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én vasárnap megyek
itt is
ma esett vagy 10 centi hó
bordozni kéne egyet
nekem is húzni kéne. de valahogy az időjárás mindig közbe szól
ebben igazad van tényleg ez akciós ár
de amíg nincs rendes keresetem addig csak az olcsóbbra telik
az olcsó hús híg a leve esetekre meg igyekszem oda figyelni az előzőből kifolyólag

húzni kéne már a gázt!
nekem is van fox, de soha ne az akciós árat nézd. én úgy vagyok vele, hogy már nem egyszer becumiztam az "olcsó húsnak híg a leve" szituációt. meg kell venni a faszát, aztán azzal semmi gond nem lehet.
láttam valami csúcs magurát
azzal mi a helyzet?
az én céljaimra 2005 novemberébe 120 euroért vásárolt FOX csizma tökéletesen megfelel
most meg ezt néztem ki: link ez a corsaroban 50000-ft

de a legelső most a listán: link
Ha meglesz persze! :)
van mert mit akarsz tunni
ezek a signature cuccok, aránytalanul drágák. ezért van az, hogy a legtöbb esetben az alap modellt rendelem, ami annyiban tér el, a dedikált modellektől, hogy más a színe. na azért azt ne mond nekem, hogy 48ezerért jó csizmát kapsz. a jó az 80fölött kezdődik.
Hali!
Ha még érdekel 13-as főfékhenger, nekem van hagyományos (nem radiális) Brembom 15eft-ért. Duke modellek gyári főhengere.
helló
mi van a fékeddel?
mehetek egy kört vele ?
ez most kb így ért
annyiból csizmát veszek sőt ha még kipótol egy tizessel akkor nem is akármilyent
csak az a gáz hogy ma köszönték meg az eddigi munkámat és többet most nem mehetek
hát ezt a számítást el lehet bőven felejteni kis hazánkban. a Travis Pastrana cipő ára 37.990Ft
amerikában egy ilyen cipő 100 dollár a szállításra rászámolunk még 10-et és akkor még nem is vészes az ára
ha ennél nem kerül többe akkor én is veszek majd
Odi#69: hamarosan elérhető lesz a Ken Block edition és a Subaru Team USA kollekció is. kérdés, hogy milyen áron! ha a továbbiakban értesülni szeretnél a DC-vel kapcsolatos dolgokról, vedd fel az üzletem Facebook-on: HasznosHolmik, vagy látogasd a honlapot: www.hasznosholmik.eu
Csáóóó! Ilyen Dc csukát nemtudsz szerezni? Ken Block edition
feldobálom őket a honlapra is, árakkal együtt. www.hasznosholmik.eu
jelen pillanatban ezek vannak, teljes méretsorban.
ma is kicsit elb@sztam az időt, remélem holnap megoldom a dolgot!
te szemét!
olajcserére odafigyelni és ennyi. 4.-ben is egykerék
A fenébe! Lebuktam...