csaó
neki estem a féknek és most jó lett nagyon
a baj az volt amit gyanítottam, a külső dugók majdnem szintbe voltak a nyereggel és nem mozdultak, a belsők meg több mint 1 centit kijöttek és így a tárcsát eltolta feszülésig balra, talán fel se feküdtek rendesen a betétek... szóval nem csoda hogy szar volt
még most se olyan finoman kezelhető mint Anita FTE főfékhengerével, de ez már legalább fék kategória, talán még a betétek bekopása is segít majd, jó lesz ez
Jól látom, hogy arany színű lánc van a gépeden? Ha igen, milyen gyártmány és fel tudnál rakni egy képet amin az az oldal van lefotózva? Thanx. Ui: ha nem, akkor is!
Van egy eladó gyári KTM 310-mm. féktárcsám hibátlan állapotban.Az ára 25e ft.
Tel:06-20-9540-200
neki estem a féknek és most jó lett nagyon
a baj az volt amit gyanítottam, a külső dugók majdnem szintbe voltak a nyereggel és nem mozdultak, a belsők meg több mint 1 centit kijöttek és így a tárcsát eltolta feszülésig balra, talán fel se feküdtek rendesen a betétek... szóval nem csoda hogy szar volt
még most se olyan finoman kezelhető mint Anita FTE főfékhengerével, de ez már legalább fék kategória, talán még a betétek bekopása is segít majd, jó lesz ez
Bergre kerestél láncot?
egyébként nem túl sok minden
unaloműzés céljából csináltam (nincs is öcsém ) meg hogy ne gondoljak másra, két órán át lefoglalt