Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy eladó gyári KTM 310-mm. féktárcsám hibátlan állapotban.Az ára 25e ft.
Tel:06-20-9540-200
Nah most megfogtál, az nem tom mi. Gondolom valami iskola, de nem tudom hol és mit oktat...
Látod, szereztem neked 2 cm- t a képátlódba! Nah milyen az "új" 106-os TV-d képe?
Nemröhög
Sziasztok!

Hülye kérdés:D
Szóval szerintetek xt660x vagy kawasaki er6n ?
Csak azért mertem föltenni a kérdést mert, az xt sem igazi supermoto, így kíváncsi vagyok a véleményetekre...
Válaszotokat köszi(ha lehet indoklással)
Simán eddigi legszebb sxv, amit láttam.
(mondjuk nem nagyon nézegettem még őket )

(4. kép gondolom photshop, viszont az 5. nem. Ilyet se láttam még.)
kb tudom mennyiben van,de nem szoktam vele foglalkozni.Megdolgoztam minden fillérért amit ráköltöttem és mivel engem örömmel tölt el addig teljesen mindegy.Ezzel szerintem mindenki így van.
Amúgy számon mered még tartani hogy mennyi pénzed van ebben a motorban? Én a sajátomat már rég nem, pedig egyik-másikótokhoz képest csak ipari tanuló lehetek...
Hát azt mondjuk én is el tudnám viselni hogy a Vicky rám nehezedjen...
ezt várom újra
én meg a másik véglet vagyok nekem mocskosul tetszik,én bohóc vagyok amúgy is
Polír? Sosevolt
Lebuktatok egy csomó polír felnis van köztetek,viszont ha azt vesszük az is tök érzékeny hamar karcos lesz azt oda a csillogás.
Akkor már inkább színeket neki.
Isten őrizz hogy bárkit megbántsak,de ez ocsmány,most már leesett,van aki még fel is políroztatja,mondjuk másnak meg a mentőfehértől lesz hányingere
Na nekem már az nem lesz, öreg vagyok én már arra, már nem sok van hátra, inkább motorozok :-)
Mármint gyerek nem lesz, úgy értem persze :-)
POnt azért, mert mostantól jönnek az új punák azt nő a veszély forás,Pelus,bébitáp=motor,szép új kerekek elad.
Ezert fogom eloxaltatni
Van szálcsiszolt, polírozott, szinterezett meg eloxált is
Nincs minálunk koton, költözik az asszony
Meg kulcsok,a kottont nem itt tartja
10 20 50 ha jól látom
Miért van nem festett kerék is?