Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a mailT holnap leprobálom!
de mennék már csapatni
igen viccelös valaki
de nézd meg az adatlapom jo erösen továbbra sem tud senki egy elado 650es berget 05-06osat?aki esetleg tud ne tartsa magába
nem, minek?

persze!
Szerintem titkos!
nincs email cimed?
akkor nincs meg.......
titkos!
meee méé kööö az néked
Üdv!Zóka Attila számát nemtudja véletlenül valaki?
hali megrendelted a valamimet?
Rákérdezhetek? Szerintem "p"-t szeretnél!
vásárolhatok egy magánhangzót?
Mert az sima ügy: a HD ready TV ugye 1366x768, de a HD kép valójában 1280x720 (p) Érti mundenki ugye?! Itt jön(ne) képbe a natív felbontás...ugye...

Köszi hogy figyelmeztettél!
és mi ezeket tanultuk idén info 1-ből .......
.....jövőre mehetek újra

biztos ettől leszek jobb gépészmérnök ha elvégzem
És még a 720p -t be se hoztad. (:
Csak hogy tovább kavarjunk az nem "sima HD". Mivel a sima HD ready 1366x768, a 1080i az 1920x1080 váltottsoros és a fullHD az 1920x1080.

Persze lehetne tovább bonyolítani hogy a a HD Ready 1366x768, akkor egy plazma tv hogy lehet HD ready mivel az csak 1024x768-at tud. De már így is sokat offoltunk.
Van izlésed.
üdv.
Mert ti "1080i"-t írtatok a googliba, én meg "interlaced"-et.

Ui: 2 módon tehetsz szert nagy képernyős tévére: 1. Veszel egyet. 2. Közelebb ülsz a TV-hez!
innentől közelebbről nézek tv-t
"A sorváltott megjelenítés lényege, hogy teljes kép nem egyszerre, hanem meghatározott részekben kerül megjelenítésre, de olyan módon (annyira gyorsan), hogy ez a "trükk" az emberi szem számára ne legyen érzékelhető. Pl. a hagyományos televízió esetében a teljes kép megjelenítése két lépésben: először a páros, majd a páratlan sorszámú pixelsorok kirajzolásával történik, olyan gyors egymásutániságban, hogy a szemlélő azokból egyetlen, összefüggő képet lásson csak. Ilyen módon azonos sávszélesség mellett közel dupla felbontású kép megjelenítésére van mód, a minőség minimális romlása mellett."

Amúgy mondhatni a fullHD felbontást pl egy 106-os Tv-n max 1 métrről tudja a szemünk feldolgozni, tehát 5m-ről már nem mondható meg hogy FULL vagy csak "sima" HD a kép, mivel a szemünk nem képes feldolgozni. Szóval ez inkább a konzoloknál lehet fontos illetve ha valaki laptopon, esetleg nagyön közelről néz filmet monitoron.
éppen ezt másoltam be.