Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

renatto-nál a pont.

p vs i.
hát akkor valamit rosszúl olvastam, vagy rosszúl értelmeztem. msot nézem csak, jobban rákeresve a dolgokra, hogy neked van igazad!

1080i - az összefűződve kapcsolódó (interlaced)

Az 1080i esetében minden videó kocka „fél” képkockákon keresztül kerül elküldésre, egymást váltva. Ez mit jelent? Hogy nem teljes képkockák indulnak el az adótól, hanem csak azoknak a „fele”, azaz 1920x540 pixel tartalmúak, és csak a páros, vagy csak a páratlan sorok, váltakozva minden harmincad másodpercben. Az emberi szem számára természetesen teljes képeknek tűnnek a gyors váltakozási idő miatt.

1080p - a progresszív

Az 1080p esetében minden képkocka fokozatosan és egészben van elküldve az adótól a vevőig. Ez azt jelenti, hogy mind a páros, mind a páratlan sorok egyszerre indulnak, egy teljes képkockát alkotva. Az eredmény egy „gördülékenyebb”, könnyedebb kép kevesebb mesterkéltséggel, így az 1080p jobb minőségű és tisztább képet tesz lehetővé.
A 16:9-nek ehhez semmi köze.
Az "I".

1080p - 1920x1080 Full HD
1080i - 1920x1080i (interlaced- váltottsoros) "csalt" Full HD, de ezt az okosabb HD ready (1366x768-as max felbontás) televíziók is képesek megcsinálni.
1080p = 1080x1080 progressive scan
1080i = 1920x1080 interlaced (16:9)

melyik is a butább
http://www.onvitech.eu/Onboard...

de inkább a go prot kelett volna választani, annak se sár sem viz nem árt!
igaz, forditva elöször a sima HD volt utána a kellemetlenségekért az ujabbat kaptam, ez volt a lényeg

a vhold korekt volt nagyon.
Miért jobb neked az "i"? Elvileg az a butább.
na az elég korrket ár érte. ráadásul még i verzió is
bár hozzáteszem egyet már cseéltek nekem, mert gond volt vele, az sd kártya hol bent volt a helyén hol kiugrott. de gond nélkül csere, így lett az i
én 245 Dollárt fizettem (i versió)
meg is kaptam a választ, hogy ez 1080p i verzió jobb lenne.
WoW

100ezer egy ilyen kamera!
Jó árú az látszik a felvételeken!
üzemóra számláló eladó!
8000ft\db
06208244482
vagy xr600r@freemail.hu
mennyi egy ilyennek az ára? na meg 1080p vagy 1080i?
cak igy nem lehet mááá probáltam valami előhivó kéne de azt nem adtak meg
A kamerát tudom ajánlani, ez van nekem is contour 1080HD
Eladó!

BREMBO 16x 18mm master cylinder. Cikkszáma: # 4759 Rövid fékkarral, igény szerint féklámpakapcsolóval is!

Irányár: 49.900,-
A főoldalon a második menüpont: Contact us, kitöltöd, és felteszed a kérdésed. Vagy hívod őket telefonon...
Ki tud ebben segiteni hogy lehet ezekkel kapcsolatba lépni?www.factoryproracing.com
"Bike Husaberg FS-650"
Pár órával ezelőtt néztem!
Megelőztél a linkel!
bár a Husaberg felirat a végén?! akkor mivel is mentek végül is?!
Gondolom hóttfekete, fullfekete KTM jóféle és kellemes háttérzene - mondom én, hogy kezdesz elpuhulni