Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akurvaéletbe ma megint innom kell!

GRATULÁLOK NEKTEK!
OFF: Gratulálok! Sok Boldogságot!

ON: Kilinccselelőre vazzzig!
Gratula :)))) sok boldogsagot :))))

On :

hulye
nem tudom mit is kéne írni
de mindenből sokat amit szeretnél
Akkor a nem anonimaknak egy kis OFF:

Nem elég, hogy szül.napom van, megkértem a bnőm kezét és IGENt mondott!

Hosszú estém lesz

ON: Hogy kell keresztbe csúsztatni?
Egyetertek :) ha jol emlekszem 2003 ota olvasok es irogatok itt a forumon eloszor csak az endurocross topic lako voltam most meg sm, de sajnos az internet adta anonimitast sokan kihasznaljak es ebbol sok sok vitat lattam. De en ugy vagyok vele, hogy tudom hogy egyes kerdesekkel kihez kell fordulnom a nevtelen velemenykre meg nem igazan adok. Sokat tanultam itt a motorszerelesrol, technikakrol stb...

Ahogy a fonokom mondana: ' szurjuk az infot es csak a lenyeget kerem '. :)

Es amit sokszor hangsulyozok, hog lehet ugy is velemenyt nyilvanitani , hogy ne bantsunk meg masokat?

Csak ennyit fuznek hozza:) remelem hasznat veszitek
Baszki nigger! Mi ez! Testépítő verseny?
A lányok meg tele csurgatták a pezsgős poharat!
Myki..

Felkerült már az az esőgumi?
Visszaolvasva...
az jutott még eszembe, hogy olvasok jó pár fórumot, amin soha nem írtam és nem is szándékozom, mert csak az információkat gyűjtöm! A miénket (SM) is sokan olvassák, de nem írnak! kb. 2 éve akadtam rá erre a fórumra,(sportmotoros/ SuperMoto) amit én "anyafórum"-omnak tekintek! Mielőtt feltettem az első kérdést, napokig csak olvastam! Nem tudom másnál hogy van ez, de én minden olyan fórumot, ami érdekelt végigolvastam az első oldaltól napjainkig.(sok idő, de hasznos) Több fórumot megpróbáltam akkor, de csak itt talált nyitott füleket az érdeklődésem. GD, Luki, Marci, Kiss Jocó, VT, Sanya, Biker Atys, akik így hirtelen eszembe jutnak a teljesség igénye nélkül. Nem voltak rest és válaszoltak, elmondták a tapasztalataikat, megmagyarázták tippeket adtak stb.... Ezzel kapcsolatban még annyit, hogy GoGo2-n úgy voltam ott a párommal, hogy nem volt motorom és még pénzem se, hogy vegyek, de motorra gyűjtöttem! Szerettem volna látni ezeket az embereket, akiket a szájbertérben olvasok, tisztelek és adok a véleményükre. Hihetetlen volt élőben látni Őket és motorjaikat!
Aztán vannak, akik csak hébe-hóba ugranak rá egy-egy témára, arctalan névtelen senkik, kitöltetlen adatlappal vagy kamú adatokkal, már más fórumokon kitelt becsülettel, szinte "troll" minőségben bomlasztanak! A te esetedben konkrétan nem sorolom ide Foxhuntert, mert régóta olvasom Őt is és tisztelem a tudását és nem értettem azt a megjegyzését én se! De más se értette és ennek hangot adtak, és ez így is van jól! Ez egy fórum, ahol meg lehet vitatni adott témákat, kinek ez, kinek az a véleménye!
Nekem nagyon tetszik az amit csinálsz a motorjaiddal és még jó pár fórumtársunk munkája!
Szóval a véleményem, ha az xy fórumon azt írja xy rólam, hogy "akármi-bármi" vagyok, nem érdekel. De ha itt mondaná általam hitelesnek tartott valamelyikőtök ugyanazt, az már nagyon zavarna!

UFF!

azért a súlycsoport, és a hun!
jó a tenisz, vannak jó kis teniszező csajok, dubrovnikban egy szálláson voltunk velük idén
isten ments! így se jön le még jó h nem voltál ott,mert tuti mindenki örült volna ha megcsinálod igaziból
Na az kemény....én teniszezni szoktam komolyan!
Ha még megvan szivesen áthúzom tűvel is
értem én a poént!
JUDO
Arra viszont már elfogy az "erő"
nem a feszengésen a hangsúly, hanem h televagyunk firkálva. és rajtunk kívűl még 20 így! plusz szemből is,de azt már pofátlanság lett volna berakni

csajoás téren nem kell félteni papa!
Hogyazta kreatinos, tömegnövelős, fehérjeturmixos mindenit....
Vagy szúrjátok is magatokat?
nem hogy a csajt megcsinálta volna valamelyikőtök inkább feszengtek.
OFFFFFF!
és ez művészet?
szilveszter 2009-10
elég érdekes dolog ez a matricázás. talán a cemoto vagy a blackbird jobban birja. azok felső rétege laminált, belseje szilikonos
jaa akor gyors keresek festööt a szobafestöö is jooo
Ő is ezt kérdezte,h szerintem mennyire tartós. Én csak a quaddal járok olyan helyen, ahol karcolódhat, de ez a lakkozás most még ezt is birja.
már mint miről
Tudom, tudom, nem túl rég girafféval beszélgettünk erről telefonon...