Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azóta nem is nagyon történt ezen a területen sztem semmi előrelépés...pedig mekkora királyság lenne egy kétütemű fegyver (is)
Hofi azt mondta:

"...naggyal? Naggyal könnyű! Próbálnád csak meg kicsivel!"

egyrészt nem csak öntöltő rendszerű fegyverek vannak a világon...másrészt attól mert a fegyver "magától" kiveti az üres hüvelyt, attól az még a működésének ugyanúgy az egyik "üteme" marad...okoska
igen erre gondoltam, de ez már nagyon régi szerkezet!már akkor is volt, amikortájt még vadászgattam
Ez komoly?!
buzizás vagy nem áll és kész!
Az hagyján, de még az ellenfeleket is
kell a szervezetnek. látod milyen sokk hatás allatt vagyok....itt csak úgy nősülnek a cimborák!
Valóban kísérleteztek ilyennel, de egyelőre ezen a szinten meg is maradt a dolog.
hát mit csináljak ha ekkora!

amugy csak simán így gyűrődött és én is csak a képen vettem észre!
mostanában sokat iszol tesa
Én azért nem írtam be, hogy áll a cerka, mert gondoltam akkor buzizás lesz, de Te.... Esetleg nővel?
Tényleg rendör lehetsz, mert még mindig nem érted, hogy 2T ennyi volt a lényeg, de elárulom, ez csak 1 poén volt, de....

Ui: okoska, az üres hüvely pont a lövés pillanatában repül ki a pisztolyból jó messzire.... szóval akkor te mit ürítesz és honnan?
én nem cikizem.... de sex volt az előbb, mert még félárbocon van a zászlód ha jól látom

de nem néztem oda
leitattad a bírókat?
Gratula!
létezik vagy létezett olyan német géppisztoly, ha a lövés pillanatában elégett a hüvely is. ugye jól tudom?
Sok Boldogságot!
Ja, üres hüvely meg magától elpárolog a töltényűrből, mi?

Beintős szmájli...
1. tölt-lő -- 2T (mivel ha már lőnöd kell kilövöd az egész tárat, így ürítésre nem lesz szükség! )

2. Amúgy semmi ilyenre nem gondoltam, a lényeg csak az volt, hogy: 2T

Teccikérteni?!
Egészségetekre!

Kíváncsi vagyok ki az első aki elkezdi cikizni melegítőmet!
2T pisztoly? 3T (tölt-lő-ürít) lesz az...
Nah én is off:

Temekkora1gyökírvagy....

Amúgy arra a versenyre én is akartam nevezni, de mikor odaértem akkor derült ki, hogy: 2T only, az meg . Ennyike.
Ja, én is OFF
Valld be hogy leitattad a kérdés előtt!