Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmit nem találok amit linkelsz not fund
valahol láttam citrom sárga láncot de sehol mem találom Renáto te vagy a föö keresööö
Sziasztok!

Akkor most nekem is lenne pár kérdésem a lánccal kapcsolatba.

Gyárilag egy sima Cz lánc van a motoron, érdemesebb felrakni egy O - Z gyűrűs láncot?
MXZ
Azt-azt!
mondjuk nem tom milyen gyürüs de nekem nagyon bevált
okés! tudom
csak most nézegetem a honlapokat,amiket mondtatok.és itt ezt adta ki, csak én még életemben nem hallottam z gyűrűs láncról!
tegnap leirtam lacika nekem nagyon bevált de mindjááá linkelek nekem melyik vóóóót
na jooo napot
srácok, a z gyűrűs láncokról tud valaki valamit? hogy az mi? elvileg ezt találtam reginába, amit a 450 smr hez ajánl a honlap. Regina Z
Értem. Én is ezen gondolkozok, hogy matrica vagy festés. Csak attól félek hogy a festés az olyan helyen ahol "dörzsölésnek" lesz kitéve mint pl a tank, ott 1 idő után lekopna/mattulna... az pedig nem lenne túl jó.
Igen, leküldték postán, viszont nem én ragasztottam fel, hanem rábiztam a fényező srácra. Tartósságáról annyit, hogy nekem ezt még egy szintelen lakkréteg boritja, ezért sehol semmi leválás, vagy sérülés.
szia
nem tudom, de itt a honlap.azon megtalálod a Csabi elérhetőségét. Csak ajánlani tudom, nagyon szépen dolgozik
BoldogÚjÉvetKívánok!
Köszi. Amikor elkészültek a matricákat leküldték és te ragasztottad fel?
Hy lacika!
Azt a raptor dobot mennyiért csinálták neked?

Majd tavasszal veszek vmilyen dobot, csak még nézelődök, hogy mit-hol-mennyiért...
válasz
köszi a sok választ!
Nem sikerült.
Békés újévet kívánok mindenkinek!
Gyúrjá vazze!
már gyógyulok is ezerrel, mert holnap évzáró cross muri, a verpeléti pályán.menni kéne. van még 9.5órám gyógyulni. elég lesz.