Mivel én vettetem fel a témát és azért elhangzott egy két okosság mástól is ....
,de ilyen mélyreható, összefoglaló okfejtést szerettem volna,
ezért külön is szeretném megköszönni azt, hogy megosztottad velünk tapasztalataidat!
Én a szekszárdi Full-Gas-on kersztül csináltattam, az alkatrész beszerzését (dugó, hüvely) és megcsináltatását ők intézték, gondolom valami helybeli műhelyben. Mivel a te lakhelyed nem éppen a környéken van, így nem kérdezem meg, pontosan hol csinálták, nem hiszem, hogy ekkora távot megtenél egy hüvelyezésért (meg gondolom közelebb is van). A minőségről annyit, hogy egy környéki quados fickó 450-es versenyzett! quadját is megcsinálták (valami olajzási gond volt vele a koszos olajszűrő miatt), és a mai napig teljesen jó. Az árát meg pontosan nem tudom, mert elkevertem a számlát valahol De olyan 40 körül lehet a túlméretes henger, és asszem kb 70 volt a hüvelyezés. Most nyilván benyomhatnám a sablonszöveget, hogy ez szakitól meg alkatrészmárkától függ, de nem teszem!
Légyszi erről a hüvelyezésről adj már infókat,bár már Gorazst egyszer kifaggattam,de lefelejtettem mindent. Elérhetőség,ár,minőség(már amennyire meg lehet ítélni),meg milyen dugó került bele és az is mennyiért/honnan? Jöhet e-mailre is ha gondolod. guli kukuc frímél pötty hú.
Köszi előre is!
Mivel én vettetem fel a témát és azért elhangzott egy két okosság mástól is ....
,de ilyen mélyreható, összefoglaló okfejtést szerettem volna,
ezért külön is szeretném megköszönni azt, hogy megosztottad velünk tapasztalataidat!
Termékenyen kezdődik a 2010-es év! Volt mit olvasni!
Köszi előre is!