Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hááá de én nem boootba biciklizek vele hello lelakkoztatom elesek vasalt csizma miegy máás tudod nekem nem joo a lakk
Hmmm...én ezért hangsúlyoztam, h az enyémek le vannak lakkozva
Áhoj Peti!

Mivel én vettetem fel a témát és azért elhangzott egy két okosság mástól is ....
,de ilyen mélyreható, összefoglaló okfejtést szerettem volna,
ezért külön is szeretném megköszönni azt, hogy megosztottad velünk tapasztalataidat!
hááá basszus jönnek le a matricáim beszarok a gyönyörtől
Köszönöm
Áhoj Mindenkinek!

Termékenyen kezdődik a 2010-es év! Volt mit olvasni!
Az isten éltessen sokáig!
Jaa, szívesen.
köszönöm! nem nagyon vannak képeim.tervben van, hogy majd mostanság is firkálgatok, de mindig csak halogatom a dolgot.
Én a szekszárdi Full-Gas-on kersztül csináltattam, az alkatrész beszerzését (dugó, hüvely) és megcsináltatását ők intézték, gondolom valami helybeli műhelyben. Mivel a te lakhelyed nem éppen a környéken van, így nem kérdezem meg, pontosan hol csinálták, nem hiszem, hogy ekkora távot megtenél egy hüvelyezésért (meg gondolom közelebb is van). A minőségről annyit, hogy egy környéki quados fickó 450-es versenyzett! quadját is megcsinálták (valami olajzási gond volt vele a koszos olajszűrő miatt), és a mai napig teljesen jó. Az árát meg pontosan nem tudom, mert elkevertem a számlát valahol De olyan 40 körül lehet a túlméretes henger, és asszem kb 70 volt a hüvelyezés. Most nyilván benyomhatnám a sablonszöveget, hogy ez szakitól meg alkatrészmárkától függ, de nem teszem!
ez kérem szépen művészet!
kár...azért ha találsz átküldheted mailen is
is!
sajnos nincsen
ez valami körözött személy?
Igaz az,h a gyertyákat rögtön cseréljem iridiumosra? És az miért jobb? - Nagyobb fordulton jár az Aprilia és jobban birja a hőt, stb..?
Több ilyened is van ?
1995.októberében rajzoltam.
Ez? 15 éves?
nézd csak mit találtam itt! 15éve készült, önarckép.
Légyszi erről a hüvelyezésről adj már infókat,bár már Gorazst egyszer kifaggattam,de lefelejtettem mindent. Elérhetőség,ár,minőség(már amennyire meg lehet ítélni),meg milyen dugó került bele és az is mennyiért/honnan? Jöhet e-mailre is ha gondolod. guli kukuc frímél pötty hú.
Köszi előre is!
Nnna, megyek má' én is flexelek rajta, egy fotó erejéig