Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen volt 2009?

Hát ilyen:
de hát ezért vagyunk mi supermotósok nem pedig egy 500 kilós csopperen vagizunk a fagyizó előtt
Az enyém egyszerűen meg lett hüvelyezve, mert hallottam, hogy az utángyártott hengerszetteknél előfordulhat öntéshiba, és így olcsóbb is volt. Más nincs rajta, nemsokára át lesz fúvókázva a karbi (fő- meg alapjárati fúvóka). Egy sima Yoshimura offroad dob+összekötő gondoskodik a dübörgésről Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra tavasszal
Ha nem lennének ezek az "okos" döntések, mindenki drz-vel járna! Csak ugye nem elég a 38 LE, sok a 135 kg, sok van belőle, ezért veszünk 1 olyan gépet, ami 50 LE+, csak 120 kg, viszont 7L-t eszik 5 helyett, 1500km-es olajcsere 5000km helyett (és talán hamarabb kopnak az alkatrészek is)... és nem utolsó sorban kb 50%-al drágább is! Ezek mennek meg a bárányfelhők!
Nekem az smcvel egy nyugis hetemen amikor nem rohantam sehova es elveztem h a meleg nyari menetszel simogat akkor produkaltam 4,9 l ert. Rekordom kozuton 7, valamennyi. Palyan ... eleg gyorsan kifogyott. Ha jol emlekszem 60 v 70 km et mutatott a szamlalo amikor visitott h tankolni kene es meg nem erem utol Jocot :D

bar ha iden is annyiszor jutok ki mint tavaly nem is fogom:P
A Yamahát. Hogy miért? Mert jobban néz ki Jól át lehetne matricázni és fényezni

http://motorparts.hu/images/me...
így kell motort vásárolni!
Palyan ugy 80 km alatt elfogy a tank, de kozuton oreges a tempom
Hát az XR gyári kezelési könyve 1000 km-ként írja elő az olajcserét...féke, futóműve még terepre is kevés, nemhogy aszfaltra...annak ellenére hogy aluvázas meg nincs se önindítója se akksija, egyáltalán nem könnyű motor (140 kg körül)...a 61 LE-ről meg ne is beszéljünk, mert az gyári állapotában jó ha van 50...nem véletlen hogy nincs is túl sok belőle...ja, alkatrész-árak terén ugye a Honda a legdrágább...

Szóval szerintem egyértelműen XT...nem egy pályagép, de "mindenes" motornak sztem teljesen jó.
Mire kellene? A yamaha inkább lenne jó túrázáshoz (100km+) mivel nagyobb a tankja kb 15l, kényelmesebb is, de nehezebb is és sajnos gyengébb is. Az XR 130kg körül van ami nagyon kevés (XT 180kg), szóval városba szerintem jobban lehet pörögni vele, a tankja is valahol 10l alatt lehet,de nem hiszem hogy ezen szívesen ülnél 2-3 órát. Nálam az XR nyerne. A súlya miatt, mivel én városban használnám legtöbbet. Erősebb is, bár többet is eszik, kényelmetlenebb is és szerintem még szervízigényesebb is.

Ui: végigolvasva utólag, ez így elég okos döntésnek tűnik ám!
Hello Boldog Újévet!

Két össze nem hasonlítható motorról kérném a véleményeteket.. Az egyik az xr650R a másik meg a YamahaXt660X az xr-is supermoto szettel lenne. Tudom, hgy az xr jóval erősebb

Xr-61Le
XT-48Le

De még is nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.. Nekem az is számít hgy a kötelező szervizen kívül ne legyen vele gond..Hát a fogyasztás se egy utolsó dolog... Nyilván azt mondjátok akkor hgy Xt mert kevesebbet eszik stb... De összességében ti melyiket választanátok, ha válaszotokat indokoljátok azt megköszönném...
Tudsz te ha akarsz! Hááát, fázni azt nem fox, az tuti!
elment anno 4,5-el, de az volt az első és utolsó 100 km-e gyári álapotban
Igazatok van, őrültség lenne, építek belőle inkább egy ilyet:
Meg ne akarj egy 100 forintost se átugrani, mert ketté szakad a verda...
Az sok? Mennyit evett amúgy? Az enyém rángatva eszik 6L, amúgy 4.5L is volt már. Úgy elment majd 250km-et egy tankkal!
Szerintem bele! Csak annyi szerintem, ha most elkezdenél fékezni vele sem tudnál megállni vele csak 2011-be!
Ez kb olyan, mint amikor fiatal koromban eladtam egy TS 125 blokkot, amit egy Mini Rigába építettek be....
Csak vicceltem, tudom, hogy ütős kis gép lenne, meg egyáltalán nem lenne irányíthatatlan sem, de nincs kedvem vesződni a felfogatási pontokkal!
te egy igazi beteg vagy!
Off:
Azon agyalok, vajon beleférne a pitbike-ba a kawa blokk?

akkor még nem nyelezed neki eléggé, mert megeszi az a 8.5 is!
Hát, szerintem inkább a 9 felé ballag majd...hallottam olyat, h nem ment el 70 km-t a 8 liternyi benzinnel, és nem verette neki!
hát szerintem alaphangon de az meg is érdemli a benyát
az SXV-re leszek majd kiváncsi 7-9 körül talán ? apraszaki, szerinted?