Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyem is 5-6 korul eszik. Ha nagyon nyelezem 6,5 asszem

de sztem ez nagyon jo fogyasztas! Elvezet vele motorozni
viszont el is égette, mert nem volt kormos a kipuff
A himbacsapagyakra mennyi idonkent (km) erdemes ranezni? En azt hallottam hogy azok uzemorasak. Most lesz 20000km a vasban. Viszont nagyon kimeletesen van hasznalva. Csak munkaba jarok vele joideje.
de...6 litert
Hmmm, a 140-es végből sejteni lehetett, hogy nem 17/38 lesz rajta.
Nem evett, így sokkal többet a verda?
Jaa, ilyen rövid áttétel mellett kérem! Akkor azért jött az gázra kerékre 3-ban...
vagy 142 de nem óra, hanem GPS szerint
ha jól emlékszem a 15:39 helyett 14:43
Holnap meg tudom kérdezni, mert megyünk ki krosszpályára, és ott lesz a haver is. Azt tudom viszont, h utcán nem használja, mert erdész.
Kosatt! Nincs hír felni ügyben? Azt elfelejtettem mondani, hogy szerelt kerekek, és utcai gumi is van rajtuk.
De akkor a lánckerekek is meg lettek variálva okosan gondolom.
És akkor meglepődnél ha kiderülne hogy a gyárilag hazudott 58-62 Le keréken csak 45Le? Mert annyi, egy igen komoly tuningal is, igaz ezt majdnem 10 éve is tudta
Hali!
Az új LC4 blokk nem a régi továbbfejlesztése, hanem egy teljesen új konstrukció. Sajnos nem ismerem, még sohasem szereltem ilyet. Amikor kijött akkor volt egy hibás sorozat (hajtórúd gondok azt hiszem), azóta semmi rosszat nem hallottam róla.
Aki megvette be szokott nézni a DRZ fórumba. Ha valaki nem hiszi, járjon utána.
ÉS persze ez mind igaz is legyen, meg valós!
A vége csak 140? Nemá!
Óóóó,vazz... a Wiseco vezérműtengelyt kihagytam....az +60 e.

Viszont 3.-ban gázra jött kerékre (a vége pedig 140 km/h)
A DRZ témához szólva: nekem volt egy gyári és rátoltam az alábbiakat:
Athena 440 - 160 000 Ft
FCR 39 - 65 000 Ft (bontott)
K&N - 20 000 Ft
Yoshi rendszer - 120 000 Ft (akciós)
Első/hátsó lánckerék 14:43 - kb 8 000 Ft
Munkadij - kb 30 000 Ft

Ez össz kb 400 000 Ft. Az E-től egy kicsit erősebb lett, bár a nem egyforma áttétel és kerékátmérő miatt más tartományokban jelentkezett az erőbeli különbség. Bár Luki a nyáron kipróbálta, csak neki a SMR-hez képest..... biztosan "szokatlan" volt.

Az hogy megérte -e,hmmm......
Vagy inkabb egy szamar
Es a csajom is felferjen ra

sztem az ilyeneknek urhajo kene
Az még az enyémre is rámegy!
túradoboz rögzítési lehetőségekkel...
És legyen kényelmes!
"és természetesen magától vegye a kanyarokat, mert nagyon ciki ha az MZsek elmennek külső íven"