Két szőke cica lovagoljon rajtad,miközben tíz utánad kajtat.Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok,fonják át a nyakad fehér női combok.Boruljon a szemedre majd a p... bőre és a hiányzó hajadat takarja a szőre.B.Ú.É.K!
Mivel csak pályán használod a motort, sztem teljesen megfelel neked a sima lánc is...viszont mindenképpen erősítettet vegyél, mert azért nálad vannak lovak szép számmal...
oké...de abból is van 1000 féle. és az összes többiből is amiket soroltok..én nem tudok ezen kiigazodni. már a gyűrűktől is összezavarodok. majd bemegyek inkább a ktm boltba és veszek egy gyári narancsot azt kész nem kockáztatok,hogy hülyeséget vegyek.... Ktm powerparts- smr 450 2007
Jaja tudok rola, hogy erdeklodtel. Hat nekem nagyon megtetszett. Bar a hitelugyintezessel voltak bajok rendesen. Kalandos ut volt mire hozzam kerult, de amikor meghozta Luki leszartam :D CSAK motoroztam egesz ejjel :)
Ez a képen sárga lánc, de arany a megjelölése zsóval nem így fog kinézni szerintem. Elvileg van még zöld, kék, piros, de ez (ha a kék RK lánc horror) terror áron van!
ON: 2010
sex & drugs (pia) & rock'n'roll mindenkinek!
BUÉK SM!
ma mindenkinek kötelező
BUÉK evribádi
VÉGRE vége ennek a fergetegesen szar évnek! ezt várom már hónapok óta!
jövőre kívánok mindenkinek csajokban supermotoban sikerekben gazdag buldog új évet!
Sokkal több motorozással mint idén. Egycsilliószor többel
De 30 rugot nem fogok kiadni egy szinezett lancert
Majd ird meg menniyert sikerult venni
nagyon állat lesz, narancs lánckerék,sima lánc, narancs felnicsík most már csak lóvét kell szerválnom
Ktm powerparts- smr 450 2007
Jaja tudok rola, hogy erdeklodtel. Hat nekem nagyon megtetszett. Bar a hitelugyintezessel voltak bajok rendesen. Kalandos ut volt mire hozzam kerult, de amikor meghozta Luki leszartam :D CSAK motoroztam egesz ejjel :)