Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két szőke cica lovagoljon rajtad,miközben tíz utánad kajtat.Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok,fonják át a nyakad fehér női combok.Boruljon a szemedre majd a p... bőre és a hiányzó hajadat takarja a szőre.B.Ú.É.K!
2009: OFF

ON: 2010

sex & drugs (pia) & rock'n'roll mindenkinek!
BUÉK SM!

remélem ma nem csak én baszok be
ma mindenkinek kötelező

BUÉK evribádi
na gyerekek BÚJJÉK mindenkibe az ördög ma este

VÉGRE vége ennek a fergetegesen szar évnek! ezt várom már hónapok óta!

jövőre kívánok mindenkinek csajokban supermotoban sikerekben gazdag buldog új évet!
Szintén motorozással teli B.Ú.É.K.
Sokkal több motorozással mint idén. Egycsilliószor többel
Boldog, buszsávban közlekedős új évet mindenkinek!
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Mivel csak pályán használod a motort, sztem teljesen megfelel neked a sima lánc is...viszont mindenképpen erősítettet vegyél, mert azért nálad vannak lovak szép számmal...
Most 15.900,- a színes RK lánc a Parilla-ba, de nincs csak kék meg narancs színben...
JO a regina nagyon, mar 20 000 km van az enyemben es meg mindig jo :)

De 30 rugot nem fogok kiadni egy szinezett lancert

Majd ird meg menniyert sikerult venni
és köszi mindenkinek a segiccséget
nagyon állat lesz, narancs lánckerék,sima lánc, narancs felnicsík most már csak lóvét kell szerválnom
oké...de abból is van 1000 féle. és az összes többiből is amiket soroltok..én nem tudok ezen kiigazodni. már a gyűrűktől is összezavarodok. majd bemegyek inkább a ktm boltba és veszek egy gyári narancsot azt kész nem kockáztatok,hogy hülyeséget vegyek....
Ktm powerparts- smr 450 2007
Enyemen is Regina van. Es asszem a ktm boltban lehet ilyet kapni narancsban is. csak 30 rugo az ara ,.....
akkor majd ha kezemben a penz, meg elhatarozas is van akkor majd erdeklodom az elerhetosege felol.
Hat majd meglatom. Akkor max Marciusban v Aprilisban lesz olyan h eltunok egy hetre nyaralni. Szal majd akkor megbizok vkit h vezenyelje le a melot.
Hali!

Jaja tudok rola, hogy erdeklodtel. Hat nekem nagyon megtetszett. Bar a hitelugyintezessel voltak bajok rendesen. Kalandos ut volt mire hozzam kerult, de amikor meghozta Luki leszartam :D CSAK motoroztam egesz ejjel :)
ja az biztos nem sárga lessz
Ez a képen sárga lánc, de arany a megjelölése zsóval nem így fog kinézni szerintem. Elvileg van még zöld, kék, piros, de ez (ha a kék RK lánc horror) terror áron van!
most be jött a parilla de semmi kéép
De lehet 1 ilyet kellene valahogy szerválni :
Ne www.parilla.hu - ként próbáld! úgy nekem se! Simán írd be, hogy: parilla.hu . Ha így sem, akkor nem tom.
nekem meg sem nyitja
Nem tom mi van parilláékkal... Mind1, bevágom a képeket.
Én csak itt láttam. De nincs nekik, viszont kék van nekik horror áron! (vagy elírták)