A haverom befejezte a motorozást, és eladná a carbon térdgépét. Ő 76 kg-os volt, és az ő lábára formázták. Rám majdnem jó, de nyom egy picit, így nem mertem bevállalni...
a mostani 16 mm-es brembo helyett kéne valamit újítani és ez lenne az egyik jelölt, a brembot durván markolni kell...
de ez jó hír
Neked ez egy ujjas-harapós?
ill. árat nem tudsz véletlenül? powerpartsba 127e... remélem olcsóbb a nem ktm-es kivitel
ehhez a nyereghez kéne:
saját kútfőből, ugyanis a bmx-ek súlycsökkentésénél, és mozgathatóságánál nagyon lényeges ez a téma. na meg annak idején, kicsit odafigyeltem fizika órán. plusz éves szinten, nagyjából 50-100kereket fűzök a srácoknak.
giroszkópikus hatás. avagy rotációs tehetetlenség. egy forgó tárgy tehetetlensége, a forgás közbeni elmozduláskor. minnél jobban a forgás középpontjában van a tömeg, annál kissebb ez a tehetetlenségi erő. ezért kerül a tengelyhez közelebb a tárcsa és minden olyan dolog, ami jelentős tömeget képvisel.
köszi!
általában meg is találom csak addigra elmegy a "kedvem"
Te kerestél csuklós térvédőt?
de ez jó hír
Neked ez egy ujjas-harapós?
ill. árat nem tudsz véletlenül? powerpartsba 127e... remélem olcsóbb a nem ktm-es kivitel
ehhez a nyereghez kéne:
igaz hogy ez piros motorra való de van rajta internetcím
az az aranyszínű főfékhenger az a powerpartos beringer lenne a gépeden? ha igen, meg tudod mondani mekkora dugattyúval van és amúgy milyen?
én 1x mentem egy ilyennel, marhául tetszett.
luki: wiki?
Más SMR-es vélemény?