Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg egy rövidebb áttétel is kell szerintem. mondjuk attól függ milyen terep
Mint egy SX modell. A legnagyobb baj az, hogy nem tudod annyira kipuhítani legyen, hogy annyira komfortos legyen, mint egy enduro. Amúgy semmi más baja nincs. Simán használhatod....
Szerintem pont ő akarja eladni, (Dunaújváros?) úgyhogy talán az ő véleménye nem lenne telkesen objektív. :) De a többiekét és te meglátásodat szívesen venném. hogy szerepel smr terepen?
Minek? Már esterke se nagyon használta kint...
nem, a magura dupla tárcsa szett tavaly májusóta itt van a fiokomban, itt az ideje.
Huhhhm most így hirtelen nem tudok, de körül nézek. Beindult a supermono projekt?
A csapattársam indult vele endurokrosszon, smr telóval, krossz kerékszettel, meg fékkel...

Ha kell, van 2 gyári krossz kerekem eladó...
Sziasztok!
KTM smr -esekhez lenne egy fontos kérdésem, hálás lennék, ha megválaszolnátok.
Cross kerékszettel megállhatja a helyét cross + endurózásra. Nem kevés a rugóút? (nem nagy ugratásokra kell, sőt, inkább homokon lesz használva...) Alul-felül felpuhítva, (nem rugó.olajcsere álltal) elérhető a kellő hatás? Szeretnék egy könnyen variálható "kétéltű" azaz sm-pálya- cross gépet, amit kis szereléssel használhatnék. Alapból cross-t akartam venni, és + sm szettet. Ez hasonló konfiguráció, csak az ellenkezeője. Mi a véleményetek?
Széles utat:
zzzed
más szoval fékezésnél ne huzzon balra.

jut eszembe, Giraffe már egyszer beszéltünk rola, kéne nekem egy ktm agy (aszem 990es-é ami dupla tárcsás)
mi az a giroszkópikus hatás?
Speciális tárcsafék a giroszkópikus hatás csökkentésére...
ez micsoda?
nem tudom ki nézi a dakart, de a 2es szakaszon, nagyon élvezetes volt a motoros küzdelem, az elemekkel.
tecknik
énn nem még morogtam is érte meeee alig tudom elolvasni vagy én vagyok egy kicsit maradi?
Az komoly, azt hittem te választottad a betűtípust... sztm az !micsoda véletlen
Áhh, az enhéz is volt, gyenge is, sokat is evett... meg ez piros is!
Köszönöm,de azért nem kérdeztem,mert egyelőre nem aktuális.Semmi panasz azon kívül,hogy fogy az olaj.Azt mondjuk tudom hová tűnik a nagy része,mert olajszag van mögöttem
Még meg akarom próbálni motul olajjal,a DRZ topicban aszongyák azt nem szereti annyira.Csodát nem várok,de ki akarom próbálni.
Ja,ha hozzányúlnék,minimum 440-es lenne
Köszi még egyszer!
Én sem értem, PLANET "CHAOS"-al még csak-csak, de így nem...
jaaa mááá értem de a tököm tudja hogy mit jelent igy csiinyáták
Látom sikerült lecserélni a 610est!
Nem ismerős a betűűűűű?
Pöpec! Lassan kinövöd a "garázst"!