Mint egy SX modell. A legnagyobb baj az, hogy nem tudod annyira kipuhítani legyen, hogy annyira komfortos legyen, mint egy enduro. Amúgy semmi más baja nincs. Simán használhatod....
Szerintem pont ő akarja eladni, (Dunaújváros?) úgyhogy talán az ő véleménye nem lenne telkesen objektív. :) De a többiekét és te meglátásodat szívesen venném. hogy szerepel smr terepen?
Sziasztok!
KTM smr -esekhez lenne egy fontos kérdésem, hálás lennék, ha megválaszolnátok.
Cross kerékszettel megállhatja a helyét cross + endurózásra. Nem kevés a rugóút? (nem nagy ugratásokra kell, sőt, inkább homokon lesz használva...) Alul-felül felpuhítva, (nem rugó.olajcsere álltal) elérhető a kellő hatás? Szeretnék egy könnyen variálható "kétéltű" azaz sm-pálya- cross gépet, amit kis szereléssel használhatnék. Alapból cross-t akartam venni, és + sm szettet. Ez hasonló konfiguráció, csak az ellenkezeője. Mi a véleményetek?
Széles utat:
zzzed
Köszönöm,de azért nem kérdeztem,mert egyelőre nem aktuális.Semmi panasz azon kívül,hogy fogy az olaj.Azt mondjuk tudom hová tűnik a nagy része,mert olajszag van mögöttem
Még meg akarom próbálni motul olajjal,a DRZ topicban aszongyák azt nem szereti annyira.Csodát nem várok,de ki akarom próbálni.
Ja,ha hozzányúlnék,minimum 440-es lenne
Köszi még egyszer!
Ha kell, van 2 gyári krossz kerekem eladó...
KTM smr -esekhez lenne egy fontos kérdésem, hálás lennék, ha megválaszolnátok.
Cross kerékszettel megállhatja a helyét cross + endurózásra. Nem kevés a rugóút? (nem nagy ugratásokra kell, sőt, inkább homokon lesz használva...) Alul-felül felpuhítva, (nem rugó.olajcsere álltal) elérhető a kellő hatás? Szeretnék egy könnyen variálható "kétéltű" azaz sm-pálya- cross gépet, amit kis szereléssel használhatnék. Alapból cross-t akartam venni, és + sm szettet. Ez hasonló konfiguráció, csak az ellenkezeője. Mi a véleményetek?
Széles utat:
zzzed
jut eszembe, Giraffe már egyszer beszéltünk rola, kéne nekem egy ktm agy (aszem 990es-é ami dupla tárcsás)
Még meg akarom próbálni motul olajjal,a DRZ topicban aszongyák azt nem szereti annyira.Csodát nem várok,de ki akarom próbálni.
Ja,ha hozzányúlnék,minimum 440-es lenne
Köszi még egyszer!