Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te meg gyógyulj meg! Szilveszter most nekem itthol, nem Eger, de januárban jelentkezem
Sanyi valóban a legjobb felnis és nagyon jófej srác!
aha, nekem is az RMZ-hez tőle volt a felni
én egyszer találkoztam vele de nagyon nagyon korrekt és a mai napig heti szinten beszélünk telefonon nagyon jooo cimbi a részemröl remélem kölcsönös csak az a kurva távolság van köztünk vagy 400 450 km
Csak viccelek...
ne kezd el nem szaroztam le tuti a felgen
ez igy van ! és pályán is lazán leköröz M.pócson, mégsem veri itt magát!
Jól érzem, hogy most lesz@roztad az ekszel felnimet?!
kérdezzétek Bartha Sanyit öö a legjobb felnis magyarországon csak nem sztérolja magáát soha nem irkáll ide pedig mindennap elovassa a fórumot hol a gumi csimmád sanyííí
na én léptem, mára elég ennyi sokkk, holnap slyvester ne igyatok sokkal többet, csak amennyit a szervezet elbir!
Ennyi mindent 4 nap alatt...hát azt kb. elfelejtheted
Csak a fűzés-centrírozás _nagyon jó esetben_ 2 nap (egyik nap de. odaviszed, másnapra van kész).
Eloxálásra meg legkevesebb egyhetes határidőt mondtak nekem eddig...de utoljára több mint 3 hét volt
Szóval ez eléggé mission impossible
azt azé' tudod-e, h annak idején 7 nappal később érdeklődtem Lukinál a motor iránt?
háá ja kinek mi tetszik egyébként a behr felni erösebb mint az excel többet biir
Már megköszönted. Én is hasonlóképp vagyok vele mint te, pályázni nem fogok, LE is bőven elég, a motor sem nehéz és ezeknek a motoroknak meg a minősége bőven megfelel városi/erdei használatra. Így marad az optika!
19:03-kor, vmi myki77 köszönöm sxv-n gyárilag Behr van, az volt a baj, hogy lefestettem, ahelyett, h vettem volna alpinát
GD nek tuti tetszeni fog mert full fekete lesz.
Kell majd vki aki ki ill befuzi. Az agyat is be akarom aranyozni. Es maximum 4 napig tudom nelkulozni a motort. Szorit a hatarido. Szal jomunkasember kell!
na mi van máá ovass vaze husky 3973
jah,jah, de kössz neked is....
És te jó josszan kaptad ám! És ott sem voltál!
mindegy, de ha múkodni fog rendeljétek innen, én csak azért vettem az omegamotornál, mert útba esett anno Gyöngyösön
csak vigyázz milyen lesz a felnid, nehogy gagyi legyen, én már tegnap megkaptam...
Koszi ! Ha hazamegyek innen Pecsrol lesz update mert erkezik a troy lee szett. Meg a Parom is elutazik Belgiumba, szal munka mellett majd barkacsolok meg matricazok. Az uj projekt a felni kifuzese, eloxalasa a troy lee design felaggatasa mellett :)
Ez a legjobb kép amúgy az oldalon. 16K-tól indulnak ezek a színes láncok.
hát ez egy fos nem muuukodj
Szerintem "az eltárolt oldalt" látod... frissítsd le párszor az oldalt... mert itt már jó pár órája nem megy!