én egyszer találkoztam vele de nagyon nagyon korrekt és a mai napig heti szinten beszélünk telefonon nagyon jooo cimbi a részemröl remélem kölcsönös csak az a kurva távolság van köztünk vagy 400 450 km
kérdezzétek Bartha Sanyit öö a legjobb felnis magyarországon csak nem sztérolja magáát soha nem irkáll ide pedig mindennap elovassa a fórumot hol a gumi csimmád sanyííí
Ennyi mindent 4 nap alatt...hát azt kb. elfelejtheted
Csak a fűzés-centrírozás _nagyon jó esetben_ 2 nap (egyik nap de. odaviszed, másnapra van kész).
Eloxálásra meg legkevesebb egyhetes határidőt mondtak nekem eddig...de utoljára több mint 3 hét volt
Szóval ez eléggé mission impossible
Már megköszönted. Én is hasonlóképp vagyok vele mint te, pályázni nem fogok, LE is bőven elég, a motor sem nehéz és ezeknek a motoroknak meg a minősége bőven megfelel városi/erdei használatra. Így marad az optika!
GD nek tuti tetszeni fog mert full fekete lesz.
Kell majd vki aki ki ill befuzi. Az agyat is be akarom aranyozni. Es maximum 4 napig tudom nelkulozni a motort. Szorit a hatarido. Szal jomunkasember kell!
Koszi ! Ha hazamegyek innen Pecsrol lesz update mert erkezik a troy lee szett. Meg a Parom is elutazik Belgiumba, szal munka mellett majd barkacsolok meg matricazok. Az uj projekt a felni kifuzese, eloxalasa a troy lee design felaggatasa mellett :)
Csak a fűzés-centrírozás _nagyon jó esetben_ 2 nap (egyik nap de. odaviszed, másnapra van kész).
Eloxálásra meg legkevesebb egyhetes határidőt mondtak nekem eddig...de utoljára több mint 3 hét volt
Szóval ez eléggé mission impossible
Kell majd vki aki ki ill befuzi. Az agyat is be akarom aranyozni. Es maximum 4 napig tudom nelkulozni a motort. Szorit a hatarido. Szal jomunkasember kell!