Na megint szopat ez a rohadt számítógép! Vagy csak szimplán hülye vagyok ill. megütött a pálesz+2 sör! Inkább megyek, iszok még egy kört!
Egészségetekre!
OK.
Faszom tudja hogy hívják! Pedál nélküli bicikli? Vagy lábbal hajtós bicikli? Öööööö, várj ez hülyeség, a pedált is lábbal hajtod! Hehe....
Anno amikor ezt beszereztem még elég kuriózum volt, de mostanság már látni ilyeneket fából meg műanyagból (KTM Powerpartsban is van!).
Én is bocs az ingerültségemért ez az ikon nekem kicsit félreérthető.
OK.
Faszom tudja mi a neve! Pedál nélküli bicikli? Vagy lábbal hajtós bicikli?! Várj ez hülyeség, a pedálost is lábbal hajtod! Hehe...
Szóval nem tudom, anno amikor beszereztem még nem volt ilyen. Kb 1-2 éve látok ilyesmit fából meg műanyagból (KTM Powerpartsban is van!), annak van valamilyen spec neve, de nem tudom mi az!
Az is lehet hogy tévedsz, mert életemben nem láttam még ilyen "műszert" és a nem a képnek szólt hanem a "derültségemet" akartam kifejezni... ami láthatóan kapufa lett!
Kedves renatto!
Te most vagy szimplán rosszindulatú vagy, esetleg komoly komplexusokkal küzdesz, vagy egyszerűen csak nincs érzéked az írásbeli kommunikációhoz ill. balfaszul használod a smile ikonokat!
Nem tudom Te milyen járművel nyomtad 2 és fél évesen, de ha ilyen "roller-biciklivel" vázon állva gurultál mint a Kisfiam, akkor minden tiszteletem a Tiéd! Ha viszont csak a csattogós lepkét húzogattad vagy tologattad, akkor kérlek Te adj több tiszteletet a Kisfiamnak és nekem!
Köszönöm!
De nem ez a lényeg, hanem hogy az volt az első LC4 (és az első 4T egyhengeres) amivel mentem életemben - mellékesen éppen arról a darabról van szó, amit Petya árul (bár ezek után nem tudom ki fogja megvenni )...
Egészségetekre!
Faszom tudja hogy hívják!
Anno amikor ezt beszereztem még elég kuriózum volt, de mostanság már látni ilyeneket fából meg műanyagból (KTM Powerpartsban is van!).
Én is bocs az ingerültségemért ez az ikon
Faszom tudja mi a neve!
Szóval nem tudom, anno amikor beszereztem még nem volt ilyen. Kb 1-2 éve látok ilyesmit fából meg műanyagból (KTM Powerpartsban is van!), annak van valamilyen spec neve, de nem tudom mi az!
Mert nekem csak kettővel kevesebb ütemre meg keskenyebb gumikra telik
Nem is értem, ezek után hogy lehet 2T-d....ráadásul enduro?!?!?!?!?!?
A kis michelin !
Nem emlékszel, anno el is kértem az összes képet és el is küldted, nagy ajándék volt!
Te most vagy szimplán rosszindulatú vagy, esetleg komoly komplexusokkal küzdesz, vagy egyszerűen csak nincs érzéked az írásbeli kommunikációhoz ill. balfaszul használod a smile ikonokat!
Nem tudom Te milyen járművel nyomtad 2 és fél évesen, de ha ilyen "roller-biciklivel" vázon állva gurultál mint a Kisfiam, akkor minden tiszteletem a Tiéd! Ha viszont csak a csattogós lepkét húzogattad vagy tologattad, akkor kérlek Te adj több tiszteletet a Kisfiamnak és nekem!
Köszönöm!
De nem ez a lényeg, hanem hogy az volt az első LC4 (és az első 4T egyhengeres) amivel mentem életemben - mellékesen éppen arról a darabról van szó, amit Petya árul (bár ezek után nem tudom ki fogja megvenni
kb 500km mentem vele...elég is volt!
olyan mintha magadfelé forditanád az öklöd és annak beszélnél