Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért raktam be a képet, mert megint nem elérhető a parilla.hu. Gondolom olajcsere van.
nálam megy
nekem a parilla.hu not fund
Bingo!
parilla.hu
a képeim között a piros CBR-en ilyen lánc van, nem járt hozzá patentszem, kellett egy célszerszám hozzá...de amúgy semmi gond nem volt vele,
és ezt hol találtad ?
Van ilyen is.
Nem müxik most.
hol a link
Lánc.
hool mi mi narancs
Túl jó az álcám?
RK-val szemezgetek épp most, nekik van színes - narancssárga- is. Ha nem ez lesz, akkor Renthal.
Ez 1 MH racsingos berg, nem az enyimé sajna
de jooo neked mááá van
talán Zóka Attila de nem sok használ 16.5 öst mert nehéz használtan gumit sterezni
Bérgyilkos....
Ezen nem elirták a tipus nevét? (csak vicceltem...)
mivel a másik fórumon irtam, nem versenyzek vagy pályázok, és nem számitanak a másodpercek
Mikor megvoltak az ötletek, én leszedtem a gyári matricákat, ott pedig ahol nem volt egyszerű, hajlékony "zsirpapirt" illesztettem az idomra, körberajzoltam, aztán elpostáztam a GD-nek (khmm, Georgedesign).
Az pedig,h mi kerüljön rá a netről ollóztam össze. A felni mintája nem az én ötletem volt, hanem a festő srác lepett meg,h az oroszlánfejet is rárakta, én egyszerű fekete/pirosat szerettem volna.
A CZt nagyon dícsérik HB fórumon, nekem az lesz a következő mindenféle gyűrű nélkül.
Sziasztok!
Tudtok valakit aki 16,5-es illettve 17-es hátsóra el tudna látni Dunlop slickekkel (leginkább használttal)?