Nekem tetszik, mert hemüvegben jobban szeretek vezetni, motorozni és a ezért a hagyományos cross sisak és bele gumis szemcsi nálam nem játszik! Ez alá viszont fel vehetném a hemüvegem!
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Ha valaki tud olyan táblázatot ahol megvan milyen széles felnire milyen széles gumi megy min-max akkor ossza meg velem. Esetleg ha van erre valami örök érvényű szabály.
Találtam egy nagyon szép és olcsó SM szettet csak az a probléma, hogy keskenyebb gumik vannak rajta mint amiket én szeretnék rá, és hátha rá lehetne "erőltetni" eggyel nagyobb gumit is előre hátra.
Elől 110 hátul 130 és én ehelyett szeretnék elől 120 hátul 140-150-t. felni méretet még nem tudom de majd megérdeklődöm.
Minden sportmotoros oldal x percenként le frissíti magát és ez a hozzászólásoknál is igaz!
Egypárszor már ráfaragtam én is!
Ha úgy érzem bőlére eresztem vagy nem jönnek a szavak, akkor inkább az email-embe írom majd ha végeztem át ollózom ide, hogy ne szopasson meg a frissítés!
Megtudjuk mi a véleményed lc4 ügyben! Szerintem sokan kíváncsiak lennék!
Akkor ez azt is jelenti, hogy az elmúlt fél órában nem dolgoztál! És mivel elszállt az üzenet, újabb fél órát nem fox! Én időről időre, elmentem a szöveget pont az ilyen esetektől tartva!
Sziasztok!
Baxxátok meg, fél órája írtam már egy hsz-t LC4 témában, már majdnem kész volt amikor egyszer csak eltűnt!
Most éppen szétbax az ideg és még egy páleszt sem tudok lenyomni, mert melóhelyen vagyok!
Szeretem a számítógépet.....
Én nem tudom ki volt! Lehet hogy Veremes Sanyié vagy másé de nem ez a lényeg! Hanem hogy egy nagy generált rá kéne költeni és már elment volna szerintem!
Bár Őt nem ismerem csak a szájber térből, de a storyra emlékszem 2s gyorsult miután látta a pályát a kontaktlencsével!
Az biztos hogy nem rakok idegen anyagot a szemembe marad a szemüveg!
ez a kijelzős szemüveg is nagyon állat lehet,csak nekünk nem sok értelme van a pályán a gps ek,meg az sms olvasásnak
Egy kis segítséget kérnék.
Ha valaki tud olyan táblázatot ahol megvan milyen széles felnire milyen széles gumi megy min-max akkor ossza meg velem. Esetleg ha van erre valami örök érvényű szabály.
Találtam egy nagyon szép és olcsó SM szettet csak az a probléma, hogy keskenyebb gumik vannak rajta mint amiket én szeretnék rá, és hátha rá lehetne "erőltetni" eggyel nagyobb gumit is előre hátra.
Elől 110 hátul 130 és én ehelyett szeretnék elől 120 hátul 140-150-t. felni méretet még nem tudom de majd megérdeklődöm.
Icon Variant
há DEVILNÉ
Minden sportmotoros oldal x percenként le frissíti magát és ez a hozzászólásoknál is igaz!
Egypárszor már ráfaragtam én is!
Ha úgy érzem bőlére eresztem vagy nem jönnek a szavak, akkor inkább az email-embe írom majd ha végeztem át ollózom ide, hogy ne szopasson meg a frissítés!
Megtudjuk mi a véleményed lc4 ügyben! Szerintem sokan kíváncsiak lennék!
Egészségedre!
hát lenyomok én helyetted egyet akkor
Baxxátok meg, fél órája írtam már egy hsz-t LC4 témában, már majdnem kész volt amikor egyszer csak eltűnt!
Most éppen szétbax az ideg és még egy páleszt sem tudok lenyomni, mert melóhelyen vagyok!
Szeretem a számítógépet.....
és épp itt tossza seggbe a szerelőjét, miközben rám néz
link