Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha újra kezdhetném, nem biztos, hogy belekezdenék!
Na ma télleg fasza idő volt, mentünk is páran egy Dobogókőt.....
Akin nem jött sajnálhatja...15 fok volt árnyékba...csak ki jön a téli álmából a kis KTM...csak csak
rooftop:
b.meg ! ez nagyon zsir

rh8dq :

Ez egy fórum. Azt írok és akkor amikor akarok! - ez igy van
Én is a pitbike.hu-t tudom ajánlani,főleg ha még a Molnár Peti csinálja aztat a kócerájt.
Híjnye,össze ne fussunk valamikor a Bükk kifürkészhetetlen ösvényein!
Szöges gumit csinálni!
Ez egy fórum. Azt írok és akkor amikor akarok! A véleményem írtam le. Ha nem tetszik, akkor Í.J. Dob nélkül esetleg nagy hangja van. De dobbal nemhiszem hogy nem lehetne egymást hallani..... Made in kína
nagyleszek nyitok egy FOX/OAKLEY boltot az már biztos

gratula a géphez

volt itt Egerben egy elado Masai pitbike, de nem találom a srácot, aki el akarta adni. pedig rajta voltam az ügyön. mostanában más motor után is kullogtam, na de majd ezt talán szerdán megtudjátok, az új gazdájától
Ez ám a meglepetés! Lecseréled az aszfaltot földútra?

Csak vigyázz, át ne zavarjanak az Endurokrossz fórumba!

Én már felpakoltam.....
áhoj! igen ez az enyém! és persze, hogy kifogástalannak néz ki, mivel én szedtem ki a dozozból és raktam össze csak annyi, hogy nem 2009-2010es modell, hanem 2008as. pöpec nagyon!
Bocsi, de ki kérte, hogy fűzz hozzá bármi kommentet? Jahm 30. Az új ára biztos azért 170, mert 30 at ér :) Tisztára átbasznak minket.Oks, elfogadom hogy nem a legjobb minőségű, de tanulómotornak baszottul jó. Igen, a vázam amugy már 50 szer eltört, ezis csak át van szigszalagozva, bevallom. A teló már 10 szer beállt, most hozta a józsi a szomszédból az új párt, holnap berakjuk. Jahm, a hang az elég gáz, végülis ha kint elinditom, tőle 5 méterre se lehet már hallani. Igen, 10 éves korig. Hát persze. Esetleg még valami segítség?

Erre annyit mondok hogy egyértelmüen nem versenyzésre van kitalálva, ezzel mindent elmondtam. Vegyél 30 ért pitbikeot, keress egyet. :) csaocsao
igen igen
meg tudod mutatni hogy van felszerelve?
Ez kb. 30at ér de még ennyit se adnék érte. Unokaöcsémnek ilyen volt. ( Szerencsére akadt egy madár aki megvette. )100ba vette újonnan. Váza hajlik mint a gumi, talója sz@r, koppanásig össze lehet nyomni. Hangja mint egy postásmotoré. Ez kb 10 éves korig jó. Bocs a kritikáért de ha már valaki venni akar pitet, akkor normálisat vegyen. Amivel motorozni is lehet.

Nekem is volt egy pitem. Szerettem nagyon. De eladtam és az árából vettem a bőrruhát.
Ilyen volt.
erre gondolsz?
akkor emiatt vagyok lassú
csak azt nem értem,hogy a gyári villabefogó van rajta.
én meg arra gondoltam,hogy ami kitüremkedik a peremre gumi az kenődik oda
Ez eladó 100ért, semmi baja sincs, allig használt.
www.pitbike.hu -t nézted már?!
Áhhhoj!
Pitbike-ügyben valami?
Áhoj Luki!

Ez mi ez?! Tied?
Pont múlt héten faggattam giraffeot yamaha ügyben!
Ez mondjuk kifogástalan állapotúnak tűnik!
mostanában nagyon áll a víz itt a fórumon. néha néha benézek, és nagyon el vagyunk laposodva.

gondoltam felkavarom az állóvizet! remélem az iszap marad a helyén!
Na szeva!szóljatok ha mentek..
Szív melengető berges képek!
fs 570 teszt itt!
Na úgy látom ma már kibújik a nap már 14 fok van....asszem délutánra fel is szárad minden...irány a garázs...Kawa80 akkor toljuk ma neki ...!
Azt a bizonyos fotót a te "skiccedről" küldd már el légyszíves, mert a régi gépemről letöröltem, készítenék belőle egy átértelmezett alkotást!

kosatt01@freemail.hu
JA JOLVAN