helohaló van 1 jóókis drz-m tavasszal szeretnék haverokkal pályázgatni csak még nemsikrült összegyüjtenem a kerekekre eléegendő pénzt..valakinek nics véletlen eldó sett-je hozzá?vagy ha veszek 3 küllőset olcsobban az mennyi átalakítással jáár?vki aki ebben már jártas légyszi irja már le nekem!köszi
Eppen arrol csobogok, hogy csak hetvegen tudok kimenni amikor is lehet, hogy mar rossz ido lesz... Csak kecso johet szoba, mert azt mar ismerem es meg akarom tudni, hogy mennyit gyorsit az uj gumma. Remelem osszejon a hetvegen, vagy a kov. hetvegen.
A tankra speciális perforált matrica kell, mert a benzingőz, ami a tank pórusain jön át, az ledobja. Az Aunerben tudsz venni, fehérben, feketében, és valami drapp színben láttam...
nem pite,csak narancs a tank,meg a hűtőidomis,és igy oldalról elég bután fest,ha nem ülök rajta. kirikít. a tankra is raktam már,de lejött ,ilyen hülye hólyagos lett. a nagy tervem az volt ,hogy az egész króm lesz, de elvetettem az ötletet,pedig az lenne a zorall ugyhogy marad a narancs hátra.
Hello fiukak. Zrider gumija nagyszeru! Nem nyikorog es sokkal simabban lehet csusztatni vele! Viszont kezdek kifutni az idobol, ami a palyazast illeti. Hetvegetol mar kemeny hidegekkel riogatnak. Szerintetek 10 fok alatt erdemes kilatogatni palyara? Egyaltalan a palyak nyitva vannak? Vagy telel lesz driftesekkel, autosokkal?
Mas tema: akar sikerul palyazni, akar nem, a moci elado. Akit erdekel jelezze.
2005 Yamaha YZ 450F. Kulsoleg lekaszabolt, de figyelmesen karba volt tartva. Minden kicserelt alkatreszt meg tudok mutatni es oda is adom. Sajat keszitesu SM szettel vagy anelkul is elado.
köszi majd veszek akkor ilyen fóliát,aztán megpróbálom. nekem ez úgy is beletelik egy télbe, mert kb 15 perc után földhözbaszok valamit
jaa,az új képeket nézd,ujkorában télleg full narancs volt,most egy csomó fekete idom van rajta az meg elég szomorkás
Hát én úgy csináltam , hogy vettem papír-írószerbe ilyen átlátszó fóliát amivel a tankönyveket szokták beburkolni, felragasztottam, majd filctollal felrajzoltam rá a "mintát", majd levettem és körberajzoltam a felkerülendő fólián.
El lehet vele pepecselni egy ideig. De ha épp beteg vagy és hazaparancsolnak 1 hét kényszerpihenőre akkor jó móka
"Öröm és bodogság":-)))
Végre megvan a gépezet!
Szarrá áztam de nem érdekelt!
Mas tema: akar sikerul palyazni, akar nem, a moci elado. Akit erdekel jelezze.
2005 Yamaha YZ 450F. Kulsoleg lekaszabolt, de figyelmesen karba volt tartva. Minden kicserelt alkatreszt meg tudok mutatni es oda is adom. Sajat keszitesu SM szettel vagy anelkul is elado.
jaa,az új képeket nézd,ujkorában télleg full narancs volt,most egy csomó fekete idom van rajta az meg elég szomorkás
El lehet vele pepecselni egy ideig. De ha épp beteg vagy és hazaparancsolnak 1 hét kényszerpihenőre akkor jó móka
Ha nem megy, szólj, segítek
(csak hogy én is kijavítsalak már valamiben )