Erre (Somogy megye) fele is esik az eső :) Kimentem mielőtt elkezdett esni, aztán menetközben elkapott, és rájöttem, hogy gyári gumikkal semmi tapadás :( egy óvatos féktávon is összevissza járt a hátulja... :(
Hagyd a faszba ,itt mindenki ingyen akar mindent, am meg miden annyiba megy el ,amennyit adnak érte, v rohadt sokáig kell árúlni.
Kár felbaszni magad ezen!
Azé' én a multkor a karcmentes Formát jól vettem.
Csatlakozom az elötem szólohoz(luki), de nem csak ebben a topikban van ez így hanem szinte mindehol van 1-2 ilyen személyiség. Lassan már tényleg belátom, hogy románia meg fog minket előzni
komolyan mondom, nem értem mi folyik itt! mi b@sszátok meg kommunizmus meg 3/3-as ügyosztály? vagy mi a tököm bőre megy már itt ezen a topicon? senki nem bír magával? mindenkinek meg kell mondani a nagy tutit, be kell szólni a másiknak, "le kell buktatnia" a másikat? csodálkozunk, hogy itt tart ez az ország? senkiházi, adatlapját ki nem töltő, fake regekkel frenkiznek soha nem látott "emberek", osztják az észt, de az arcukat nem válalják. komolyan mondom, ha ez így folytatódik tovább, törlöm magam a sportmotorról!
RMC-vel jártam úgy, hogy kinéztem egy bukót, azt mondták menjek be valamelyik viszonteladóhoz és ott uannyiért meg tudják hozni...be is mentem a halasi Hondához, ők azt mondták, hogy nem hozzák meg, mert nem és kész Jó, megrendeltem a webshopból. Két hét után felhívtam őket, hogy mi van már, erre benyögi, hogy biztos elfogyott a készletről és azért nem küldték, persze arra nem voltak képesek, hogy felhívjanak...köcsög banda
Sutyikám, arra az újságra az van írva hogy "2009 nyár"...valszeg már nem túlzottan aktuálisak az árak (mondjuk Parilláéknál amúgy is elég érdekesen megy ez ahogy észrevettem)
figyeld kivel találkoztam öreg
Kár felbaszni magad ezen!
Azé' én a multkor a karcmentes Formát jól vettem.
Elado egy keihin 41-es karburátor bovdennal és markolattal, minden darabja meg van, 525 sx-en volt. Ára 80 ezer.
nézd meg ezt, nemrég írtad,
link
amúgy sok sikert