Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az bizony alakulgat. most várom agotól a powercommandert. tavaszig remélem egyben lesz belsőleg-külsőleg egyaránt. lehet ezen a fórumon megköveznek, de nagyon megszerettem
Akkor még egész olcsón megúsztad...
nekem most az rm 125 váltóját kell cserélni, odaadtam 1 hónapra "barátnak", csak az olajat nem ellenőrizték, 1 dl kevésnek tűnt...............50 ezer............
csopper tuning alakul?
most ittam meg az áldást a főtengelyre /2009es szederpárlat /
ma jött meg , köszönet : Palcsee- nak
ha holnap szerzek hengerfejpakolást akkor már össze is tudom rakni
veled mi újság? ktm?
há valamenyit biztos enged a feléből
Jó, jóhogy fix, de akkor mennyi a kedvezmény?
Tel.: 70/624-8-666
Hi ALL Ha valakit érdekel eladó a kamerám GOPRO.
Cakk pakk mindennel Fix 35 ezer !
sugera-bugera yeaaaahhhhh
Hello! LTZ 400-hoz nincs véletlenül benzincsapod? Mert a gyári olyan, hogy egy vákuumcső megy a karbiba, és ha levegőt sziv akkor nyit (bár gondolom ezt tudod ), de az FCR 39-en nincs ilyen.
http://www.infoteve.hu/arena.p...
Egy kis kedvjavító, erre a mocsok időre rendesen ráfér. Belepörgetni nem sikerült, hagytam a tölteléket lemenni, a műsor nagy részét a gyarmati verseny teszi ki . Kinek mi a tanulság a videóból?
Jól be kell osztanod, mert hosszú lesz a tél!
Nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszett...HA lesz több időm most már, van még anyagom és vágok össze majd párat..meg télen sok városi bandázást ....
Áhoj koph!

Most néztem meg a Dobogókőn készített videót ami szintén jól sikerült. Nagyon király, de ez nagyon durva! Nem tudom miért nem láttam eddig?! Vagy csak most értékelem igazán hogy lefagy a kezem miközben gépelek!
Bomba nyári videó!
A nap fiának örül a szíve! Feldobott ez a lazulós videó, köszönöm ezt az élményt!
jelentem buliban!
k
aha, aha, én meg beadattam a h1n1 vakcinát, szval, ha nem jelenteznék..............
Lukító vagy?
már nem hiszem, hogy lesz az idén TC250
utánna kérdezek neked.
nincs
szólj palcsee-nak ,hogy csapjon hozzá egyet a főtengelyedhez, hátha van neki.
Üdv !

nincs valakinek egy 620 ba való hengerfejpakolása?
101 es asszem, csak az lenne a lényeg hogy holnap fel kellene adni