A láncom beleér a gumiba (5"os felni 160as gumival). Ezt valahogy ki lehet küszöbölni? Látom verseny láncvezetőt. Az megoldaná a porblémát? Vagy valami megoldás? Előre is kössz!
Sziasztok!
Luki: most már többszörösen is bebizonyosodott hogy kicsi a világ. Tegnap már hozta is az úriember a motorját
Kawa80: a kakucsi felvétellel mi a helyzet? Nem sürgetni akarlak, csak nagy a csend, ezzel kapcsolatban. Nem voltam mostanában a fórumon,bocsi ha tájékozatlan vagyok
KissJocó, téged se hagylak ám ki
Már annyit beszéltünk erről. Az sem mindegy, hogy a hátsó kerék mennyire van előre, vagy hátratolva. Mivel a villa szárai hátrafelé távolodnak egymástól...Én 2002-es évjáratú 520 EXC-ből építettem supermotot, azzal versenyeztem, és sosem volt bajom sem az 5"-os felnivel, se azzal, hogy beleért a gumi széle a villába...
Bocs, tudom, hogy ez a legostobább kérdés, amit feltehetek, de belefért!? Félre volt fűzve a kerék? Egyáltalán milyen évjáratú EXC-d volt? Az öt collosra leginkább azt hallom, hogy az már sok az EXC-be, az ócsaiak meg nem tudtak információt adni, hogy mit mond a gyár erről.
Ahogy már előzetesen hírül adtuk, hosszas előkészületek után a(HBME) Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület a Debreceni Motorsport Egyesülettel (DeMoSE)karöltve motoros tréningeket rendez Debrecenben. Az elméleti és gyakorlati oktatást is magába foglaló rendezvényeinken minden motorost szeretettel várunk, a száguldás szerelmesei mellett a robogósokat éppúgy, mint a túragőzössel érkezőket.
Mindenkire ráfér a gyakorlás!
A tréning helyszíne: Debrecenben, a Diószegi úton lévő állatvásár telep lesz.
A motorozás csoportokban történik, elméleti oktatást követően 3x15 perc gyakorlással. Annak sem kell elkeserednie aki többet szeretne motorozni, repetázni is lehet a nap folyamán indított csoportok bármelyikébe benevezve.
Természetesen nem maradhat el az egész napos fényképezés és videózás, igyekszünk megörökíteni mindenkit.
Ha belejöttél a kanyargásba, indulhatsz a nap végén megrendezett időmérő versenyünkön is, ahol többféle nyeremény talál gazdára! Mi nem csak a leggyorsabbakat díjazzuk!
A tréningen részt venni csak teljes motoros védőöltözetben lehet!
A láncom beleér a gumiba (5"os felni 160as gumival). Ezt valahogy ki lehet küszöbölni? Látom verseny láncvezetőt. Az megoldaná a porblémát? Vagy valami megoldás? Előre is kössz!
Luki: most már többszörösen is bebizonyosodott hogy kicsi a világ. Tegnap már hozta is az úriember a motorját
Kawa80: a kakucsi felvétellel mi a helyzet? Nem sürgetni akarlak, csak nagy a csend, ezzel kapcsolatban. Nem voltam mostanában a fórumon,bocsi ha tájékozatlan vagyok
KissJocó, téged se hagylak ám ki
SM,PIA,ROCK N ROLL
Fogalmam nincs ki az
Remélem Ti már a Nyugatinál vagytok!?
Köszi mindenkinek a gurulást!
De ki az a " Koph" gyerek?
Mindenkire ráfér a gyakorlás!
A tréning helyszíne: Debrecenben, a Diószegi úton lévő állatvásár telep lesz.
Időpont : 2009. augusztus 30. vasárnap.
Kezdés : 9.00 óra
A pálya hossza : 650 m
Részvételi díj : 2500 Ft elővételben,
3000 Ft a helyszínen.
HBME Egyesületi Tagkártyával rendelkezőknek: 2000Ft
A motorozás csoportokban történik, elméleti oktatást követően 3x15 perc gyakorlással. Annak sem kell elkeserednie aki többet szeretne motorozni, repetázni is lehet a nap folyamán indított csoportok bármelyikébe benevezve.
Természetesen nem maradhat el az egész napos fényképezés és videózás, igyekszünk megörökíteni mindenkit.
Ha belejöttél a kanyargásba, indulhatsz a nap végén megrendezett időmérő versenyünkön is, ahol többféle nyeremény talál gazdára! Mi nem csak a leggyorsabbakat díjazzuk!
A tréningen részt venni csak teljes motoros védőöltözetben lehet!
Részletekért keresd fel honlapunkat:
http://www.hbmotorosok.hu
motoros üdvözlettel:
H:B:M:E:
(Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület)
5 colos hátsó kerék volt az exc-mben, és 165-ös gumma volt rajta!