Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezentúl csak Don Lukítónak szólíthatunk?
minden szál az én kezemben fut össze!
Hello!

A láncom beleér a gumiba (5"os felni 160as gumival). Ezt valahogy ki lehet küszöbölni? Látom verseny láncvezetőt. Az megoldaná a porblémát? Vagy valami megoldás? Előre is kössz!
Sziasztok!
Luki: most már többszörösen is bebizonyosodott hogy kicsi a világ. Tegnap már hozta is az úriember a motorját
Kawa80: a kakucsi felvétellel mi a helyzet? Nem sürgetni akarlak, csak nagy a csend, ezzel kapcsolatban. Nem voltam mostanában a fórumon,bocsi ha tájékozatlan vagyok
KissJocó, téged se hagylak ám ki
igen! az én kerekem hátul volt teljesen, valószínű ezért nem volt gondom vele!
Már annyit beszéltünk erről. Az sem mindegy, hogy a hátsó kerék mennyire van előre, vagy hátratolva. Mivel a villa szárai hátrafelé távolodnak egymástól...Én 2002-es évjáratú 520 EXC-ből építettem supermotot, azzal versenyeztem, és sosem volt bajom sem az 5"-os felnivel, se azzal, hogy beleért a gumi széle a villába...
belefért gond nélkül és nem volt félrefűzve, a lánc sem rágta a gumit. 2004-es volt az exc.
jah, oké! már töltöm is lefele őket...
Bocs, tudom, hogy ez a legostobább kérdés, amit feltehetek, de belefért!? Félre volt fűzve a kerék? Egyáltalán milyen évjáratú EXC-d volt? Az öt collosra leginkább azt hallom, hogy az már sok az EXC-be, az ócsaiak meg nem tudtak információt adni, hogy mit mond a gyár erről.
papa köszi a részvételt.nemrég töltöttem fel a galériába teso
jó kis nap volt papa! küld már át azokat a képeket, amik este 6 után készültek lécci! csoport képek stb
egy pár előzetes kép a hétvégéről.
SM,PIA,ROCK N ROLL
csüt,pént,szomb sajna nem jó... ebben a 3 napban nem sokat leszek józan...
Csütörtök kakucs?Én megyek!
Na Én most értem haza..kurva jó volt ez nagy bandázás..hányan lehettünk..jó sokan..zsír volt Köszi mindenkinek aki ott volt!
Fogalmam nincs ki az
Én már fürödtem, kajáltam és lemostam a motort!
Remélem Ti már a Nyugatinál vagytok!?
Köszi mindenkinek a gurulást!
De ki az a " Koph" gyerek?
Ahogy már előzetesen hírül adtuk, hosszas előkészületek után a(HBME) Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület a Debreceni Motorsport Egyesülettel (DeMoSE)karöltve motoros tréningeket rendez Debrecenben. Az elméleti és gyakorlati oktatást is magába foglaló rendezvényeinken minden motorost szeretettel várunk, a száguldás szerelmesei mellett a robogósokat éppúgy, mint a túragőzössel érkezőket.

Mindenkire ráfér a gyakorlás!

A tréning helyszíne: Debrecenben, a Diószegi úton lévő állatvásár telep lesz.

Időpont : 2009. augusztus 30. vasárnap.

Kezdés : 9.00 óra

A pálya hossza : 650 m

Részvételi díj : 2500 Ft elővételben,

3000 Ft a helyszínen.

HBME Egyesületi Tagkártyával rendelkezőknek: 2000Ft

A motorozás csoportokban történik, elméleti oktatást követően 3x15 perc gyakorlással. Annak sem kell elkeserednie aki többet szeretne motorozni, repetázni is lehet a nap folyamán indított csoportok bármelyikébe benevezve.

Természetesen nem maradhat el az egész napos fényképezés és videózás, igyekszünk megörökíteni mindenkit.

Ha belejöttél a kanyargásba, indulhatsz a nap végén megrendezett időmérő versenyünkön is, ahol többféle nyeremény talál gazdára! Mi nem csak a leggyorsabbakat díjazzuk!

A tréningen részt venni csak teljes motoros védőöltözetben lehet!

Részletekért keresd fel honlapunkat:

http://www.hbmotorosok.hu

motoros üdvözlettel:

H:B:M:E:

(Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület)
Gumi fajtája is válogatja, ugyanis nekem a 160-as Michelin beleért a villába a 170-es Dunlop meg lazán elfér.
ment a válasz!
szia Slash!
5 colos hátsó kerék volt az exc-mben, és 165-ös gumma volt rajta!
Jo fagyit arultal a nyaron!Zswerbo markanevut ugye?
Dehogy fogja