Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Hátha érdekel valakit: Uvex Sx karbon kevlár L-es méret 19pénz.

Bővebben
Küldök!
Hali,
megjött az emil, de telszámot köggyé hogy kintről fel tudjalak hívni ha van!
ollé! persze, hogy van!
hallo hogy vagy? kell fox felso utcai kapucnis van?
Köszi, írok mindjárt!
amilyen napom volt ne haragudj!
Szia,
classicboy@citromail.hu ha van fotód szúrd be úgy könnyebb megtalálni...
Izé...nekemnek egy fekete SX tankot...lehetne...esetleg, netalántán?

/dobj egy mélcímet plíz és akkor leírnám a konkrétumokat nehogy megvetessek veled egy újabb fölösleges lomot/
Te gaz... nem híttá vissza... na mind1
a fotót az alkatrészrő el ne felejtsd ám!
Rendben van,èn dèlben kajàlok utàna indulunk ugyhogy 1re le is èrünk.remèlem jò idő lesz,bàr mostansàg nem nèztem idöjàràsjelentèst
ja meg emailbe küld el a számla sz vagy ahova küldjek píííztet mert már nem találom ujra rakták a gépem éseltünt köszi
na mi van Giraffe64 van csavar?
esetleg van itt olyasvalaki aki vágja hogy hogyan kell a német ebay-n licitálni(illetve az utána következő teendők) és tartana egy gyors fejtágítást nekem?ilyen kérdezz felelek...vagyis inkább én kérdezek
szeva,
hát azé nem mindegy hány kiló a vas... de addig gázosat zabálok nem keveset, hogy még könyebb legyek ++ kis lökhajtás is lesz..
Dél körül érünk oda. bár gondolkodom egy egész naposon.
viszont ha reggel megyünk akkor jelzek itt a fórumon, de 12-től biztosan ott vagyunk.
Szuper,akkor öcsèmmel leruccanunk!Hànykörül èrtek ki?Màr elvonàsi tüneteim vannak,vàrom hogy hallhassam a gèpek dübörgèsèt !
szeva! mi mindenképpen megyünk, egyetlen esetben nem, ha az időjárás szarakodik. de jó időt mondtak, úgy hogy tuti hogy ott leszünk.
Sziasztok!
Jocó!

Ha tuti hogy mész/mentek akkor én is kinéznék "kicsit" fotózgatni !Amióta kész lett a gépem(1hónapja) azóta nem voltam fotózni,ég a tenyerem
szeva Ati!
ok, lényeg hogy ott leszel!
ismerve téged a nagy vassal is ott leszel az 'első sorban'
Morgen...

ok. de. felhívlak