Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BMX-el rámpáról ugrass bele
vagy ha igazán vagány vagy , SMR-el
ismét voltunk kicsit ugrálgatni!
Istenke tartsa meg a jó szokásodat!
Onnan én is szereztem anno jó áron cuccokat
ebay.de

Honnan szerváltad amúgy?
Nekem az is nagyon bejön ahogy Ti toljátok,mindig tombol bennem az adrenalin amikor fotózáskor csőgázon húztok el mellettem
Na nem lesz könnyű kitalálnom hogy hova menjek...Kakucs:Jocó - Visonta:Foxi,Luki.Mármint eddig ennyi embert tudok.Remélem alakul még az állás,péntek-szombat környékén majd beírok hogy hova tolom a pofám
váá ez tőled külön elismerés
koszonom nektek
Szia! úgy tudom Kykee, (az LFP fórumban megtalálod) ajánlott szállást a Balcsinál.
GG-ban konzultálj Bálintgazdával, szerintem neki lesz ötlete...
hello mindenkinek!meg 3nap! valaki tud kiado apartmant Balcsin ?muszaly uszkalnom kicsit infot ellore is koszonom
Jól néz ki...
még én sem fürödtem idén a balcsiba (pedig lent voltam 3 napig), de valahogy nem vagyok érte megveszve!
találjátok ki, én bizti ott leszek kakucson. egyetlen esetben nem, ha piros hó esik...
oké
(komoly zúzást is magyar országon nem fogsz látni... )
Ez a nyár amúgy is úgy szar ahogy van , pár nap és vége a júliusnak is és még 1X sem voltunk a Balcsin fürödni , pályán is csak 3X voltunk.Nagyon remélem, hogy szép hosszú vénasszonyok nyara lesz
De megbeszélem a Zolival meg a többiekkel ők mit szeretnének jobban és értesítelek.
Mi valszeg vasárnap visontára megyünk.
Hát gondolkodóba ejtettél mivel visontát is keretbe vettem,még megszülöm a választ!Írok ha kitaláltam.De ha mek akkor zúzást akarok ám látni
áhhh! ilyen időben motorozni kell, nem fürödni
szia Zsolti!
egyenlőre amit biztosan tudok az, hogy én megyek.
de ha jól tudom jópáran tervezik még kakucsot vasárnapra.
és persze király lenne ha jönnél!
Most hozta a postás
Kawa80!

Holnap mikor lesz a vizsga?
akkor nézd meg a legújabb képemet, most töltöttem fel de szék legyen a közelbe

Én még szeretnék nyaralás előtt egyszer pályázni, és ez az utolsó alkalom, mert jövőhét végén már pancsizunk a tengerben
Viszont jó lenne Balcsira is elmenni
Még nem tudom mi lesz