Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt...valaki kakucsolni?
10 körül indulunk !
ma rácsörgök a csizmás emberre, a sisak már a boltban van, ma fotózok szerintem neked, aztán valahogy átküldöm!
bővebb információ: markburkhart.com
láttam fotót. állat!
pihenek, és próbálok minnél több időtt a szabadban tölteni, nem a gép előtt. tegnap este is Egerbaktán voltunk,, a bányatóban ugrálni, 8-13méter szikla magasság, 10-16méter vizmélység

Burkhart már KTM-el megy idén
persze nem ezzel
Luki te hol a náthásba voltál?
de ő Yamahával tolja nem?
Nekem gázcső van rajta, az akrán nem olvad meg. Mondjuk én messze nem vagyok nagy...
Már inkább
Banzaj
Hali Dádis .Láttam a mocid,jooooo kis gép ,majdnem ilyen lett az enyém is.Én + Kaposvár környékén lakom.Am. + ismerem az oldalt amit linkeltél...KÖSZI Majd körbe nézek tüzetesebben,kéééne naon az a bura Jok legyetek,Cső
ez engem is érdekelne.
sziasztok

szoktam látni,hogy a "nagyok" tolnak vmi gumit a kipuffra.... pl slag darabot tekernek rá körbe,hogy ha elcsúszik,akkor az érjen le! na most... én is raknék rá,de sztem a leo vince az forró annyira h ráolvassza minta barom! vagy hogy vagtyok ti ezzel? hogy oldjátok meg?
köszi a válaszokat
Börni le kell venned a 6-os rajtszámot, mert össze fognak keverni Mark Burkhart-tal.
Hello Moto!

Holnap végre jön egy nap pihi. Nem megy valaki strand közelbe?
Börni itt a vas de még nincs kis kerék
Elég jó cuccnak tűnik, köszönöm!

Viszont elég drága...ez alsóhangon 100eFt...és az utas még mindig kizárva...nem tudom, meggondolom még.
Hello Kategoriatárs
oké papa! már várom

emilben át tudnád küldeni a képeket? csak mert nem biztos hogy gép elött leszek 9 után!
Haliho motosok gondoltam beköszönök mátol én is motyozok összeraktam az xtmet!
Jócó 44

megvan a 2 napos pannónia ring időpontja.aug.15.-16.
remélhetőleg sok embernek megfelel