Nekem ne azzal van bajom, hogy beletudják-e vágni, vagy sem, hanem az, hogy amivel munka van, azért pénzt is fognak kérni...a listán meg mindenki ingyen akar mindent...szerezz ezt, szerezz azt, aztán amikor meghallják az árát, akkor úgy eltűnnek, mint a kámfor, tisztelet a kivételnek...
Túl sokat kombináltok. Motorozzatok minél többet, és ha már csak ezen múlik, akkor vágok neked karácsonyfát is a slickbe...
mondjuk a vágás minőségével nincs kifogásom(leszámítva azt,hogy nem ez volt megbeszélve...)de cseszhetem ha nincs olyan gumis a környéken(aki tud centírozni is) aki fölrakná:mert slick...
hidd el vannak olyanok akik belevágják akár azt a mintát is...mivel a bátyámét láttam ami egy nagyon pöpecül megvágott gumi(volt itthon d208,a kettő közt észrevehetetlen különbség volt) és azt hittem minden gumis ilyen ügyes kézzel vágja a gumit,aki pénzt kér ezért...
Én akkor is mondtam, hogy nem vagy százas...ki az a hülye, aki slickbe belevág neked olyan mintát? A Mutant legális, abba nem lehet belekötni. Talán még az esőgumit nehezebb kiszúrni a rend őreinek, de az meg nagyon kopik...nincsenek csodák...
teljesen igazat adok Neked!
mikor én ezt a gumit "megrendeltem" 160as méretűt kértem,illetve hogy Dunlop D 208 minta legyen benne..és erre vártam majdnem egy hónapot...többet vágott slicket nem veszek az is biztos
Azért azt a tényt is vegyétek figyelembe, hogy a villa két szára nem párhuzamos, hanem nyit hátrafelé. Így nem mindegy, hogy hol nézed a szélességét. Én a Lukinak adok igazat, elfér a 170-es gumi, csak a 4.25-ös ráfon bután fekszik...
HOLNAPIG ELADÓ!
170/55ös DUNLOP KR108 vágott slick szép állapotban,vágás óta nem ment egy métert sem,a képeken látható minőségben.Elsősorban pályára ajánlom.Én nem tudtam fölrakatni,ezért eladnám.
Ha érdekel még ma jelentkezz mert holnap visszaküldöm a gumisnak...
Ára:15.000HUF
elnézést,félre értettelek.Azt hittem hogy a 2 leönlö csövet akarod keresztbe összekötni és onnan bele a tompitoba mint az autokon
Közben megértettem hogy te a sima csöre gondoltál ami a leömlöböl a tompitoba megy
Túl sokat kombináltok. Motorozzatok minél többet, és ha már csak ezen múlik, akkor vágok neked karácsonyfát is a slickbe...