Hello JOCKO!
Látom TE is a megyéből való vagy.Merre felé laksz?Én Csurgói vagyok(itt Nagyatád és Nagykanizsa közt pont félúton).Ja és nekem is 640es SM PRestige-m van(igaz 2002es évjáratú ) ezen gyárilag fehér burák vannak.Kérdezd meg Beb-éktől ők tudnak mindenféle alkatrészt beszerezni(www.blackmoto.hu honlapon van elérhetőségük)
Üdv
A rendszám témát haggyuk, van, oszt kész.
Az Apriliáról szóltak haverok, h van, kell-e, mondtam, kell, blokk nem volt benne, de ócsó volt.Nézegettem, mit tegyek bele,szóba jött az SV, de az a blokk akkora, hogy vagy az elsőkereket hagyom ki, vagy a hátsótelót.Aztán körbeméricskéltem az excsajom ER6n-jét, és úgy nézett ki, belefér, hirdetésböngészés, bazi nagy szerencsével ráakadtam egy ER6f-re olaszból törötten, 3600 km-rel, megvettem, és jöhetett a matek.Naggyából ennyi, többiektől bocs az offért.
Üdv mkinek!lenne 1 kérdésem hozzátok...van 1 '05-ös ktm 640 prestige sm-m,lehet hozzá kapni fehér(szintelen) index burákat?és ha lehet kb mennyiért?elöre is köszi
Azt a plusz 45 kilót nem érezni utcai körülmények között, cserébe viszont plusz 45000 km remélhetőleg problémamentesen, illetve ami még nem elhanyagolható szerintem, az mínusz 1 millió...
Nem rossz, egyszer Luki próbálta Mpócson, de azóta még csavaroztunk bele egy-két dolgot én elégedett vagyok a végeredménnyel, DRZ-E-s kollegák próbálták és szerintük erősebb
A futóműnek semmi baja a súllyal, kb olyan, mintha nem én vezetném a 75 kilómmal, hanem egy 100-110 kilós pacal hasítana vele
A súlya kb 170 kg teletankolva.
SXV lesz már ki is néztem az legalább motor és megbízható is
Látom TE is a megyéből való vagy.Merre felé laksz?Én Csurgói vagyok(itt Nagyatád és Nagykanizsa közt pont félúton).Ja és nekem is 640es SM PRestige-m van(igaz 2002es évjáratú ) ezen gyárilag fehér burák vannak.Kérdezd meg Beb-éktől ők tudnak mindenféle alkatrészt beszerezni(www.blackmoto.hu honlapon van elérhetőségük)
Üdv
Értem.zsír.Tényleg nagyon patent lett,és jól is tereled.
Majd az Arrow-ról hangot lőjjél fel
Az Apriliáról szóltak haverok, h van, kell-e, mondtam, kell, blokk nem volt benne, de ócsó volt.Nézegettem, mit tegyek bele,szóba jött az SV, de az a blokk akkora, hogy vagy az elsőkereket hagyom ki, vagy a hátsótelót.Aztán körbeméricskéltem az excsajom ER6n-jét, és úgy nézett ki, belefér, hirdetésböngészés, bazi nagy szerencsével ráakadtam egy ER6f-re olaszból törötten, 3600 km-rel, megvettem, és jöhetett a matek.Naggyából ennyi, többiektől bocs az offért.
A súlya kb 170 kg teletankolva.