Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Herlim már van csak fater jár vele...néha elkérem mikor flashem van
Már árulom egy ideje... egy jó kis sm re fája fogam..
SXV lesz már ki is néztem az legalább motor és megbízható is
Hello JOCKO!
Látom TE is a megyéből való vagy.Merre felé laksz?Én Csurgói vagyok(itt Nagyatád és Nagykanizsa közt pont félúton).Ja és nekem is 640es SM PRestige-m van(igaz 2002es évjáratú ) ezen gyárilag fehér burák vannak.Kérdezd meg Beb-éktől ők tudnak mindenféle alkatrészt beszerezni(www.blackmoto.hu honlapon van elérhetőségük)
Üdv
Köszi, mindenképp készül majd videjó!
Áhháá
Értem.zsír.Tényleg nagyon patent lett,és jól is tereled.
Majd az Arrow-ról hangot lőjjél fel
A rendszám témát haggyuk, van, oszt kész.
Az Apriliáról szóltak haverok, h van, kell-e, mondtam, kell, blokk nem volt benne, de ócsó volt.Nézegettem, mit tegyek bele,szóba jött az SV, de az a blokk akkora, hogy vagy az elsőkereket hagyom ki, vagy a hátsótelót.Aztán körbeméricskéltem az excsajom ER6n-jét, és úgy nézett ki, belefér, hirdetésböngészés, bazi nagy szerencsével ráakadtam egy ER6f-re olaszból törötten, 3600 km-rel, megvettem, és jöhetett a matek.Naggyából ennyi, többiektől bocs az offért.
Üdv mkinek!lenne 1 kérdésem hozzátok...van 1 '05-ös ktm 640 prestige sm-m,lehet hozzá kapni fehér(szintelen) index burákat?és ha lehet kb mennyiért?elöre is köszi
meg hogy hogy botlottál bele ebbe a vázba meg a blokkba.Kis történet érdekelne.Ha már leírtad máskor,bocsi
Na akkor irány a Harley Davidson Szalonba
Akkor gyorsan add el és vegyél helyette mást
Imádom a lassú nehéz motorokat...ez az egy ami meg fog bennük!
Ez volt ingyééééé....
jaja este általában vagyok...9-10 után kb
Csak azt nem értem,hogy a magyar bürokrácia rögös útvesztőin hogy küzdötted át magad,hogy renccámmal,legálisan betyárkodhass
Köszi!
Nem vitás,csodaszámba menő műtétet hajtottál végre
Azt a plusz 45 kilót nem érezni utcai körülmények között, cserébe viszont plusz 45000 km remélhetőleg problémamentesen, illetve ami még nem elhanyagolható szerintem, az mínusz 1 millió...
Az igaz. De attól még kb. 45 kg nehezebb mint az „eredeti”. De attól még le a kalappal. Nagy kihívás lehetet.
Ha az E-nél erősebb, akko má rossz nem lehet!
Nem rossz, egyszer Luki próbálta Mpócson, de azóta még csavaroztunk bele egy-két dolgot én elégedett vagyok a végeredménnyel, DRZ-E-s kollegák próbálták és szerintük erősebb
Kipróbálnám már ezt a dörözöt, hogy teljesít azzal a sok finomsággal, amivel telelapátoltad!
440 köbcentiméter
A futóműnek semmi baja a súllyal, kb olyan, mintha nem én vezetném a 75 kilómmal, hanem egy 100-110 kilós pacal hasítana vele
A súlya kb 170 kg teletankolva.
Szerintem tompább, mélyebb, kevésbé recsegősnek kéne lennie, de holnap kiderül...összekötő minek?Valamin csak végig köll rohanni a gázoknak