Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem inkább azt érdekelne, hogy hány kilós lett az Aprilia és hogy bírja a futómű a plusz sújt ?
erösebb hangja lessz.
.
Összekötő cső minek kell?
Még nem hallottam én sem, összekötőcső még tervezés alatt...de ha nem lesz minimum olyan hangja, mint a Devillel, akkor lecibálom róla a faszba!
Mongyuk szebb lehet...
Az előbb, v utóbb megvalósul...
Rövidebb lesz az, csak még először meg akarom hallgatni a hangját így is, de még az összekötő csövekkel szarakodtam ma is egész délelőtt.
Köszi, láttam, kommentet is nyomtál...ember, meg kell állapítsam, te sem szereted az átlagost!
Köszi!Ezz bizony az!
Hey, irónia az én business ! Ha utálnád a KTM-et, akkor minek vettél ? Szegény motorod…
akkor este msn-en fent leszel?
igazad van Én is ezért utálom a KTM-et
Szart se ér.....
Zsírr nagyon ...jaja meg is érte a polir...csillog is szépen a fotón...
Hogy lassúak és nehezek
Az amerikai, akik szintén nem bírják az ülést találták megoldást:

http://www.advrider.com/forums...

És itt tudod megrendelni:
http://www.renazco.com/default...
Köszi. :)

Mé' mi bajod a kacsákkal?
Élőben kicsit másképpen mutat, jó nem egy szépségdíjas, de ha rajta ül az ember, akkor úgyse látszik és csak csökkenti a szelet. (Illetve gondolom, hogy csökkenti, mert az előző tulaj vette rá)

Hamarabb vennék rá másik dobot - nem alak, hanem hang miatt-, mint idomot...
Csináltattam és még rosszabb lett mint volt. Lekerekítettük az éleit, de rá kellett jönnöm, hogy igazából a felület túl kicsi. A motor sziluettje keskeny mint egy verseny SM, nagyon hülyén nézne ki egy kényelmes szélességű nyereggel. A KTM sokkal szélesebb bringa, arányaiban nem is szélesebb a nyerge, de abszolútértékben sokkal szélesebb. Én ezt tudtam a vásásrláskor is, de gondoltam, majd kibírom a Huskyt, de nem, nem bírom ki. Ezzel lemenni a Balatonra 1x / év utána egy ideig nem csinálsz ilyen meggondolatlanságot. Én pedig szívesen motorozgatnék csak olyan túra jelleggel is, utast is vinnék, neki sincs a Husky - n hely. Végiggondoltam 1000szer, nagyon tetszik a Husky, de nekem nem a megfelelő választás.
Miért nem csináltatsz rá egy másik ülést
Komoly! Szétülöm rajta a lágyékomat. Túl keskeny az ülés. Ehhez képest az LC4 hátasló. Szerintem a Husky vagányabb külsőre, kevésbé rezonál a blokkja ( sokkal ), de cseszhetem, ha sz@rul ülök rajta.
Gratulálok, hogy sikerült !

Én a te helyedben levenném ezt a plexit. Attól még jobban kinéz, mint egy kacsa *Sorry*…
És ha már levetted, akkor cserélj le az idomot a SMC 690-re ( ha lehet ). Bár persze ez csak az én véleményem és ízlésem.
ejjj báttya! de f@sza lett ez a kép!
csütörtökön fél napig políroztam a felniket!

jah, és ez fotó milyen?
Köszi , majd kérek ilyet.
50D és 70-200 al toltam ...
Aha, Györtelek, Sz-Sz-Bereg
Kb. 1 hét mire megjön, de mikor én vizsgáztam lehetett kérni az okmányirodában egy dokumentumot amivel igazolni tudtam, hogy megvan a jogosítvány és addig sem kellett otthon ülni míg megjött a jogsi.