Még nem hallottam én sem, összekötőcső még tervezés alatt...de ha nem lesz minimum olyan hangja, mint a Devillel, akkor lecibálom róla a faszba!
Mongyuk szebb lehet...
Mé' mi bajod a kacsákkal?
Élőben kicsit másképpen mutat, jó nem egy szépségdíjas, de ha rajta ül az ember, akkor úgyse látszik és csak csökkenti a szelet. (Illetve gondolom, hogy csökkenti, mert az előző tulaj vette rá)
Hamarabb vennék rá másik dobot - nem alak, hanem hang miatt-, mint idomot...
Csináltattam és még rosszabb lett mint volt. Lekerekítettük az éleit, de rá kellett jönnöm, hogy igazából a felület túl kicsi. A motor sziluettje keskeny mint egy verseny SM, nagyon hülyén nézne ki egy kényelmes szélességű nyereggel. A KTM sokkal szélesebb bringa, arányaiban nem is szélesebb a nyerge, de abszolútértékben sokkal szélesebb. Én ezt tudtam a vásásrláskor is, de gondoltam, majd kibírom a Huskyt, de nem, nem bírom ki. Ezzel lemenni a Balatonra 1x / év utána egy ideig nem csinálsz ilyen meggondolatlanságot. Én pedig szívesen motorozgatnék csak olyan túra jelleggel is, utast is vinnék, neki sincs a Husky - n hely. Végiggondoltam 1000szer, nagyon tetszik a Husky, de nekem nem a megfelelő választás.
Komoly! Szétülöm rajta a lágyékomat. Túl keskeny az ülés. Ehhez képest az LC4 hátasló. Szerintem a Husky vagányabb külsőre, kevésbé rezonál a blokkja ( sokkal ), de cseszhetem, ha sz@rul ülök rajta.
Én a te helyedben levenném ezt a plexit. Attól még jobban kinéz, mint egy kacsa *Sorry*…
És ha már levetted, akkor cserélj le az idomot a SMC 690-re ( ha lehet ). Bár persze ez csak az én véleményem és ízlésem.
Kb. 1 hét mire megjön, de mikor én vizsgáztam lehetett kérni az okmányirodában egy dokumentumot amivel igazolni tudtam, hogy megvan a jogosítvány és addig sem kellett otthon ülni míg megjött a jogsi.
.
Összekötő cső minek kell?
Mongyuk szebb lehet...
Szart se ér.....
http://www.advrider.com/forums...
És itt tudod megrendelni:
http://www.renazco.com/default...
Mé' mi bajod a kacsákkal?
Élőben kicsit másképpen mutat, jó nem egy szépségdíjas, de ha rajta ül az ember, akkor úgyse látszik és csak csökkenti a szelet. (Illetve gondolom, hogy csökkenti, mert az előző tulaj vette rá)
Hamarabb vennék rá másik dobot - nem alak, hanem hang miatt-, mint idomot...
Én a te helyedben levenném ezt a plexit. Attól még jobban kinéz, mint egy kacsa *Sorry*…
És ha már levetted, akkor cserélj le az idomot a SMC 690-re ( ha lehet ). Bár persze ez csak az én véleményem és ízlésem.
csütörtökön fél napig políroztam a felniket!
jah, és ez fotó milyen?