Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ez komoly?
Fakk!
Az előbb csatolt 2 kép nem ment fel, valszeg nem szereti a nagy felbontást.
Low-ban:
Pénteken sikeres 'A' forgalmi vizsgát tettem.
Már 'csak' arra kell várnom, hogy kiadják az okmányirádhoz szükséges papírokat+ az okmányirodás móka.

Ez kinek mennyi idő volt?
na jólvan, nem offolom már szét a topicot, még kiutáltok, pedig még meg sincs a SM-m.
igen, meg lehet.
alapvetően a HDR-t arra találták ki, hogy a széles dinamika tartományú helyzetekben, amikor a fényképező nem képes helyesen kiexponálni a sötét és a világos részek némelyikét, lehessen utólag úgy korrigálni, hogy mindkettőnél helyes expo szülessen. pld erős napsütés van és a motor tegyük fel fa alatt áll, árnyékban. de szerintem egy hdr akkor jó, ha nem látszik rajta, hogy hdr. :)
3 vagy több képből szokták összerakni, de lehet 1 képből is készíteni, vannak rá külön progik, amik összerakják.
így dióhéjban. :)
Így igaz! "izlések és pofonok. :)"
akkor pl csinálok egy képet és meglehet csinálni ilyenre ?
igen, csak a HDR nem minden képnek áll jól. szvsz ennek sem, bár izlések és pofonok. :)
amúgy nagy divat mostanság..
jaja, nekem is az tetszik legjobban. nagyon szép svenk.
milyen technikával nyomod Koph? láttalak kint Visontán a gogo-n, de nem volt időm kifigyelni, csak hogy Canon, meg valami L-es tele volt rajta. :)
Fasza főleg a 2 csillanás!
szét effektelte PS-al.
ezt a képet h csináltad ?
Nemtom de nekem ez a kép nagyon bejön...Mankyn fotóztam...
Hajrá 44....
Király lesz.....hangja nagyon más lett? COOL
Király lenne...nyomassuk csak...rég taliztunk már ugy is! gyere csak!
fogalmam nincs azért irtam ide. Aki jön jön aki nem nem...semmi konkrét...5-6 an eddig tuti
Gyári ugyan ez igen
Nem hiszem mert ez meló volt! Max megkérdezem ,de ha gondolod msn-en átküldök róld párat lett egy két nagyon jó rólad ami tetszik ...ha azt mondja lehet akkor felrakok párat! Vasárnap tuti jó lesz gyere...na mesélj hanyadik lettél a mankin?
györtelek :D
hello!pontosan hol laksz helyileg?
meló+lazulás+bmx+nyár=no fórum!
Ön sem panaszkodhat, pont tegnap jutottál eszembe, egy BMX-es videoról!