No para!
Nincs abba semmi nehéz! Én is csak egyszer olvastam el a könyvet, utána csak "teszteltem" és hibátlan lett a kresz! Jah és ugye én szőke vagyok (voltam akkor is).
Én nem vagyok ám idevalósi, nem is akarok beleugatni a dolgokba, de legyen szó bármiről is, én is benne lennék a legközelebbi "új arc adagba" akit megismersz
Okés akkor 2 litykó motul egy 155 és egy 157 szűrő, matricát nem ígérek, ha találok akkor küldök azt is
Minden bizonnyal nem szándékosság volt, hiszen írta is, hogy nem sok kedve volt fotózni, csak olyan jó lett volna ha magamról is találok egy ilyen profi képet
Zoli csinált felvételt rólunk, úgyhogy nopara
Én meg rólatok párat, ha lesz időm felteszem, vagy kiírjuk, ha kell.
igen, Koph kollega király képeket csinált. Rólad meg szerintem teljesen véletlenül nem készültek... semmi szándékosság nem volt benne gondolom... De ma Zsolti is felpakolja elvileg a képeket!
2 lityi kéne abból a szokásos motul-ból! ja meg a két olajszűrő! és ha van esetleg motul-os matricád, akkor vágjál már párat hozzám lécci!
Feltettem a képeket,van egy jó pár rólad is,csemegézz
Jövőre ha hazajöttem külföldről akkor Luki segítségével tutira beszerzek egyet,már várom4
Szeretnél Te is supermotot?
Luki,Jocó,Foxi,KTM Exc 525ös srác(bocsi nem tudom a neved) és a többiek remélem élvezni fogjátok őket
Nincs abba semmi nehéz! Én is csak egyszer olvastam el a könyvet, utána csak "teszteltem" és hibátlan lett a kresz! Jah és ugye én szőke vagyok (voltam akkor is).
Feltöltöttem a képeket de vmi okból kifolyólag a 180 helyett még csak 14 ment fel,remélem idővel mind felkerül
Ismételten jó volt Titeket fotózni,bárcsak én is a kamera másik oldalán lehetnék már
Okés, szeretettel várunk!
Tiszta para!
Egész nap nyomom a teszteket!
Ha ez megvan ki eresztem a gőzt a mocin!
A bandázásra esély anyukám
Ígérem szorítok Neked!
Kéretik szurkolni!
Jó volt a tegnapi nap, de nagyon nem bírom a meleget ....
Örülök, hogy megismerhettem pár új arcot innen!
pár képet csinált Edina is, majd feldobom őket!
Minden bizonnyal nem szándékosság volt, hiszen írta is, hogy nem sok kedve volt fotózni, csak olyan jó lett volna ha magamról is találok egy ilyen profi képet
Zoli csinált felvételt rólunk, úgyhogy nopara
Én meg rólatok párat, ha lesz időm felteszem, vagy kiírjuk, ha kell.
2 lityi kéne abból a szokásos motul-ból! ja meg a két olajszűrő! és ha van esetleg motul-os matricád, akkor vágjál már párat hozzám lécci!