Mi újság veled?! Hogy vagy?
Régen írtál hozzászólást! Vagy csak te is inkább olvasol?!
Hagyod a motozást és valami más paripát akarsz vagy csak hanyagolod egyenlőre a motozást?!
jelenleg hajtókaros. kap egy új hajtókart összerakom és 500ért viheted. friss műszaki van rajta új hátsó gumi, fém fékcső meg amugy minden jó rajta, szép állapotban van.
Hali! Lehet rossz helyre írok de vásárlási tanácsot szeretnék kérni!
Supermotot szeretnék venni, Ak-s jogsim van szal 25 kw, milyet javasoltok? 10 évnél ne legyen idősebb nétem a Husky-kat, a Yamahák is teszenek, szal tippeket kérnék!
Előre is köszi!
Széles utat!
Tuom hogy a tiéd is olyan :)
Lehet én is szerválok jövöre.Idáig CRF-re gyúrtam de ma elgondolkodtam.Unokatesomnak 690 duke van de azt nem olyan jó vezetni mint ezt.
Gyere jövö héten.Nyomhatjuk egész nap az aszfaltot.akár 2 napot is.
Ma mentünk délután egész jót.Jövö héten is megyünk.Egyre sűrűbben fogunk járni.Na meg Árpi motorja kurva kezes és erös is.Ma nem bírtam megállni hogy ne próbáljam ki
ez már az... xD
van ez igy majd veszel másikat:D
Mi újság veled?! Hogy vagy?
Régen írtál hozzászólást! Vagy csak te is inkább olvasol?!
Hagyod a motozást és valami más paripát akarsz vagy csak hanyagolod egyenlőre a motozást?!
állapotban eladók = 45eft.
tel.: 30/ 2752524
"94 es KTM 620 LC4
Supermotot szeretnék venni, Ak-s jogsim van szal 25 kw, milyet javasoltok? 10 évnél ne legyen idősebb nétem a Husky-kat, a Yamahák is teszenek, szal tippeket kérnék!
Előre is köszi!
Széles utat!
De a mocizásnál maradok
Ha valaki megy innen Pestről ,akkor csatlakozom:-)
Lehet én is szerválok jövöre.Idáig CRF-re gyúrtam de ma elgondolkodtam.Unokatesomnak 690 duke van de azt nem olyan jó vezetni mint ezt.
Gyere jövö héten.Nyomhatjuk egész nap az aszfaltot.akár 2 napot is.
Nekem is olyan a mocim
Az adatlapomon van a pálya rajza ha érdekel.dunaszerdahely.Györtöl 45 km.
(nekem csak 2 km a város túlsó oldalán)
jó állapotban, tárcsákkal.
ár:45
tel.: 30/2752524
Ez melyik pálya?
(egyébként jók a képek)
Ma jöttem rá hogy milyen jó gép ez az SMC.
Tökéletesen megtetszett