Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Mindenki!

Giraffe, ott a műhelyben Te tudol esztergálni ezt-azt? kéne nekem egy pár távtartó az első kerékhez ami még a régebbi vékony tengelyes (berg ktm) telókhoz jó
Kurva nagyvonalú vagyok, ötezret adok érte!
VEGA! Van 320-as gyári tárcsám, gyári átalakítóval, vagy 310-es hullámos, úszó tárcsa...
Szia! VAn egy DRZ-be való majdnem teljes SM szett. Arany Talon agyak, 310-es hullámos első tárcsa, hátsó tárcsa. Csak a hátsó ráf nincs meg....ha érdekel...
Vagy hogy inkább össze kéne törni vele vmit.. Hátha még egy kis plusszal jönnék ki belőle... Totálkár érné meg
Sziasztok!
Nem tud valaki Sm szettet lehetőleg DRZ-re valót azért jó árban?Az nem lenne baj ha vas megye fele lenne! köszii
asszem most 20-30 között van kilója a vasnak!
Hány kiló a gép?
Ugyan nemtom pontosan mennyi a hulladékvas kilója, de annyi pénzem talán még volna egy utcaimotor-projektre
Hulladékvas árában
Feltètlen igyènyt tartok ràd/ràtok
Bàrcsak jövö nyàr lenne màr,akkor ènis nyomhatnàm veletek vègre!Nagyon szìvesen azoknak akiknek tetszenek a kèpeim,amatőr stàtuszba vagyok mèg de igyekszem fejlödni
Kösz Luki
yasuni racing

jól olvasható a kipufogón, a videoban....
mennyibe adod?
Jaja nem is kicsi...mostanában kimaradsz ebből ..
Köszi szépen néztem....
Ha vki tud vevőt a motoromra írjon... most lett megcsinálva..
Hali! Szeretnék vm,i jobb kipufogót a motoromra mint a gyári, de nem igazán találtam, a neten... Most találtam egy videót: Valaki megtudná mondani milyen kipufogó van rajt, és hogy ez mennyibe kerül? Köszi előre is: http://www.dailymotion.com/vid...
szívesen segítek, de a legkomolyabb szakértelmet/önzetlen segítséget, attól kaphatod, akire Beb olyan büszke!(jogosan!)
Jó napot,kedves Uram!
Ő Emese:
Tsókolom hölgyeim
Ki az az Emese?
Szia! Nekem is csak 5 után jó ....szerintem leszek.
Szia köszi
Mizu veled? Msn-en leszel majd? Most kicsit el vagyok havazva, de 5 után nekem jó
Szia! Rá nyugodtan lehetsz büszke.
Napot
Látom volt egy kis csússzantás móka