Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg az, hogy a saját tempódban motorozz és ha valaki jön mögötted akkor ne változtass ívet, ne engedd el, mert gyorsabb úgyis megtud előzni.
Bebnek teljesen igaza van a megfelelő ruházatot illetően! Ha meleg van, akkor csajoknak szigorúan bikini!
Ugyan már, itt mindenki lelkes amatőr
Neked is köszönöm :-)
Akkor vasárnap találkozunk!
Remélem nem zavar majd senkit a bénázásunk :-)
Megfelelő ruházat.
Bár a múltkor nagyon veszedelmes volt az az edzőcipős csóka
Kössz! (szerintem nem hagytál ki semmit)
Akkor szerintem két DRZ-vel odagurulunk! Legalább tanulhatunk egy kicsit!
Jobb , mint közúton gyakorolni :-)
Ebben igazad van, nekem se ártana már a barnulás, de több mint 1 hónapja nem motoroztam normálisan, eső mentesen,olajfolt mentesen úgyhogy én már nagyon kivagyok
Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy szivesen látunk Titeket!

A pályadíj 4000 ft délutánra, ami 13:00 kezdődik. Csak egy papírt kell aláírni amiben bevállalod, hogy saját felelősségedre használod a pályát.
üdv!
pályahasználati díj: egésznapos (8-tól 18-ig) 6.000 ft, félnapos (13-tól 18-ig) 4.000 ft
de a többség általában 12 körül érkezik, és fél napos beugrót vesz
ha nincsenek go-kartosok (ritka), akkor folyamatosan lehet menni, ha vannak akkor 30-30 perces bontás van. ha sok a motoros, akkor előfordul, hogy kettébontják őket, és akkor 20-20-20 perces bontás van.
más különösebb dolog nincs, ha valamit elfelejtettem javítsatok ki!
Szia!
Ha nem zavar titeket, h 1 hónapja próbálgatjuk a supermoto-zást , akkor 2 -en csatlakoznánk a Kakucs dologhoz!?
Mikor kell odaérni és milyen feltételei vannak a pálya használatnak?
előre is kössz!

Elég kevés időm van és nem ártana valami kis színt összeszedni, szoliba nem akarok járni.
Hihi, én is béna vagyok, de ez van! Nem másoknak motorozok hanem magamnak és én csiga lassan is élveztem!
ez is szerepel a terveim között!
Gyere velünk egyszer crosspályára slickkel Bár most sok eső esett, de általában betonkemény minden pálya nyáron. K.hegy még közel is van
Ne ne ne ne, ilyet még csak gondolni se szabad, lesz arra még alkalom
Szia Oda már mi is jó lenne ha elmennénk Már Jocót is faggattam hogyan működnek ott a dolgok. Én benne vagyok
nekem is tetszik a slick-es terepezés, csak rohadt béna vagyok
Hétvégén voltak Visontán is autóval "driftelni" . Elég vicces volt... az utolsó 20 percben már alapból a terep részre léptem körözgetni és tetszett nagyon, főleg, hogy eső után voltunk!

Az tuti, hogy a bikini befigyel majd, szünetekben meg egy kis napozás!

és azt addig ki is tudod cserélni?
Ittt a várt meleg ....tumáccs kicsit.......
meleg lesz a bizti! de legfeljebb majd mindenki ledobja a felsőt...
most beszéltem 'Kakucs' Zolival, vár minket szeretettel! pálya is le lett takarítva a driftesek után!
"vízesés" szerintem elintézhető!
szeva mindenki

engem fölösleges megkérdezni... megyünk és kész
lehet elkunyizom addig palitól azt az sm futóművet kipróbálásra...
Elintézzük!
Még felvetem az ötletet Vogue-nak is.

Keményen meleget mondanak. Remélem legalább a frissítő "vízesőt" beindítják.