Ebben igazad van, nekem se ártana már a barnulás, de több mint 1 hónapja nem motoroztam normálisan, eső mentesen,olajfolt mentesen úgyhogy én már nagyon kivagyok
üdv!
pályahasználati díj: egésznapos (8-tól 18-ig) 6.000 ft, félnapos (13-tól 18-ig) 4.000 ft
de a többség általában 12 körül érkezik, és fél napos beugrót vesz
ha nincsenek go-kartosok (ritka), akkor folyamatosan lehet menni, ha vannak akkor 30-30 perces bontás van. ha sok a motoros, akkor előfordul, hogy kettébontják őket, és akkor 20-20-20 perces bontás van.
más különösebb dolog nincs, ha valamit elfelejtettem javítsatok ki!
Szia!
Ha nem zavar titeket, h 1 hónapja próbálgatjuk a supermoto-zást , akkor 2 -en csatlakoznánk a Kakucs dologhoz!?
Mikor kell odaérni és milyen feltételei vannak a pálya használatnak?
előre is kössz!
Hétvégén voltak Visontán is autóval "driftelni" . Elég vicces volt... az utolsó 20 percben már alapból a terep részre léptem körözgetni és tetszett nagyon, főleg, hogy eső után voltunk!
meleg lesz a bizti! de legfeljebb majd mindenki ledobja a felsőt...
most beszéltem 'Kakucs' Zolival, vár minket szeretettel! pálya is le lett takarítva a driftesek után!
"vízesés" szerintem elintézhető!
Akkor vasárnap találkozunk!
Remélem nem zavar majd senkit a bénázásunk :-)
Bár a múltkor nagyon veszedelmes volt az az edzőcipős csóka
Akkor szerintem két DRZ-vel odagurulunk! Legalább tanulhatunk egy kicsit!
Jobb , mint közúton gyakorolni :-)
A pályadíj 4000 ft délutánra, ami 13:00 kezdődik. Csak egy papírt kell aláírni amiben bevállalod, hogy saját felelősségedre használod a pályát.
pályahasználati díj: egésznapos (8-tól 18-ig) 6.000 ft, félnapos (13-tól 18-ig) 4.000 ft
de a többség általában 12 körül érkezik, és fél napos beugrót vesz
ha nincsenek go-kartosok (ritka), akkor folyamatosan lehet menni, ha vannak akkor 30-30 perces bontás van. ha sok a motoros, akkor előfordul, hogy kettébontják őket, és akkor 20-20-20 perces bontás van.
más különösebb dolog nincs, ha valamit elfelejtettem javítsatok ki!
Ha nem zavar titeket, h 1 hónapja próbálgatjuk a supermoto-zást , akkor 2 -en csatlakoznánk a Kakucs dologhoz!?
Mikor kell odaérni és milyen feltételei vannak a pálya használatnak?
előre is kössz!
Elég kevés időm van és nem ártana valami kis színt összeszedni, szoliba nem akarok járni.
Az tuti, hogy a bikini befigyel majd, szünetekben meg egy kis napozás!
és azt addig ki is tudod cserélni?
most beszéltem 'Kakucs' Zolival, vár minket szeretettel! pálya is le lett takarítva a driftesek után!
"vízesés" szerintem elintézhető!
engem fölösleges megkérdezni... megyünk és kész
lehet elkunyizom addig palitól azt az sm futóművet kipróbálásra...
Keményen meleget mondanak.