Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok! majd
hát ez ne legyen kérdés! tessék csak szépen eljönni!
Szép napot Mindenkinek!

Látom vasárnapra alakul egy jó kis társaság! Pont akkor leszek szabad én is. Lehet lenézünk mi is. Bár erősen gondolkodom, hogy inkább strandolni kellene.
oké Jocó,addig úgyis beszélünk...
ezt én is pontosan így gondoltam a jövő hetet illetően! mehetünk p-ringre!
Fazer1000, olyan kitámasztót honnan tudok beszerezni, mint ami neked a Hondához van?
szia Vega,

Azt nem tom min vót, de már faragva kaptam kb kuka áron. aztán én illesztettem a crfre.
Szerintem ne ragaszkodj hozzá olcsóbban jobbat is lehet kapni.
akármilyen 4dugós megfelel sima vagy ha nagyon szépet akarsz radiális
Hi All!
Én most kihagyom a hétvégét(Beb jól gondolta,még tuning alatt áll a gép),de jövő hét végén erőltetném Pannoniaringet.Nem tudom jönne-e valaki?
Voltam már párszor Velencén és nem volt gond.Persze a parkolóban nem akarom ott hagyni a gépet mert ahogy írtad az EXC-n csak egy piros gomb és már indul is Ezért is járok(unk) velencei strandra mert ott a strand végén egész közel be lehet vinni a mocit a kavicsos partra!
Úgy fognak rád nézni a strandolók, ha végigmész a parton, mintha gyilkos lennél, még akkor is ha csak gurulsz . Volt ilyenben részünk nekünk is. Gondolom te se hagyod a parkolóban a féltve őrzött drágaságot, hogy mindenki a piros gombot nyomogassa
Én a 7-esen gurulok majd lefelé Érdről!
Akkor indulhatnánk 1ütt!
Háj mindenki!
Sors fintora hogy én is vasárnapra tervezem a velencei strandolást,persze mocival Úgyhogy lehet látom majd a bandátokat
Lemaradt...
HI All!

Van 1-2 gumim eladó. Csak komoly érdeklődőeknek...

Csemegézzetek...
Mindenképp meglátogatjuk! :)

Bár én jobban szeretem a velencei strandokat, szerintem szebb
A gárdonyi gyrosost( a vasúti átjárónál a lámpás kereszteződésnél) és a velencei gofrist ki ne hagyjátok ha belefér még az időbe
Akkor Kakucson találkozunk. Sztem mi olyan 12-13 között érünk le.
Ha nem sietünk kb 1 óra, ha sietünk 40 perc. Dél körül szerintem lent leszünk.
Vasárnapi gurulás!
Reggel indulás Agárdra! Csobb! Utána Kakucs!
Mikor értek kb Kakucsra?
Mi 11 körül indulnánk le Kakucsra Gárdonyból, akkor ezt sajnos buktuk.
Akkor Kakucson találkozunk
Födő tutira jön, Sanyi szerintem nem, eddig úgy néz ki hogy Gábor sem, Mirkóékat még nemtom!
Sztem reggel vmikor 9 körül indulnánk le kb. Aki pestről jün akkor max találkozünk a BAH csp kútnál vagy valahol és akkor irány lefelé! Lightosan lent vagyunk kb 10-re, ha pontosan tudunk indulni.
Mikor jönnétek Agárdra csobbanni?