Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről okés, fürcsi-pancsi a strandon, meg egy kis dumcsizás.
A koncert után nekünk is necces szerintem, bár minden a Zolin múlik, ő a főnök.
ÁÁÁ! Foxy te is gyere!
Klassz! Már szépen gyarapszik a csapatlétszám! Vasárnap gurulunk 1et Koph-al! Reggel Agárd csobbanás utána Kakucs pályázás! Akinek van kedve csatlakozzon! ( Tomekk, Fazer1000, Akrapeti, Aszfaltvágó, Rooftop, KissJoco44, és a többiek) remélem nem hagytam ki senkit.
Remélem jó idő lesz akkor a bikinire is számíthatsz
Valaki még jön Szfvárról? Sanyi, Födő, Gábor, Ati, Mirkó(bár nem tudom elkészült e a motorja)?
Sajnálom, hogy nem jöttél ti sosem zavartok
óvatos leszek ígérem!
Csipi barátommal szerintem már délután lemegyünk, úgyhogy bándázhatunk előtte... utána már necces, mert olyankor rettentően szerelmes tudok lenni...
akkor csak kulcsszavakat mondanék:
; 30-34fok ; bikini (nem a D.Nagy Lajosra gondolok... )

tegnap lent voltunk, dobtunk egy gyors gyros-t, gondoltam beugrok hozzátok, de aztán nagyon elment az idő, későn meg már nem akartam zavarkolódni
Azzal a koncerttel csak óvatttossan, nem jó másnaposan körbe körbe menni a pályán, még a végén elszédülsz
Vagy pályacsúcsot akarsz dönteni ?
Ez a Tankcsapdás buli nekünk annyira nem gyere be, de ha gondolod előtte vagy utána bandázhatunk a kóóbászsoron
Úgy néz ki a mi is csatlakozunk vasárnap
szia Drága!
na tudod már, hogy mi lesz vasárnap? én megyek az tuti!
Sziasztok
Kakucson biztos találkozunk, de lehet hogy még reggel Agárdon is... attól függ hogy sikerül a szombat esti Pop strandos tankcsapda koncert....
túl a csúcson...
gondolom hátra volt fordítva a sapkája
Vasárnap gurulunk 1et Koph-al! Reggel Agárd csobbanás utána Kakucs pályázás! Akinek van kedve csatlakozzon! ( Tomekk, Fazer1000, Akrapeti, Aszfaltvágó Rooftop, és a többiek) remélem nem hagytam ki senkit.
Maradj már a fáradt dumáddal Tomekk! Tök jó a géped! Nincs vele semmi baj! Neked soha semmi nem jó! Akkor vegyél egy verseny gépet is! Ne sírj!
Valamikor össze kéne hozni csak egyedül nincs kedvem menni itt meg sokan kínlódnak..de ígérem megyek
na az engem is érdekelne.
most állt össze a gép,de Máriapócsra akkó mennék,ha lenne,akitől lehetne tanulni egy-két dolgot
te jó ég... hová fajul a világ...
úgy néz ki, vasárnap kakucs lesz. addig még egyeztetni kellene mindenkivel, meg az időjárással is.
annyira nem nagy dicsőség ez.

Nem gondoltam hogy ennyire komoly volt Szerintem ügyes vagy ha ezt így megoldottad
az a helyzet, hogy szomorú dolog az, hogy az embert a saját üzletében mellbe vágják, majd megpróbálják a raktárba vonszolni...és kénytelen az ember kiosztani néhányat. aztán meg lehet felmosni az egész üzletet a vértől...
Nahh most olvastam vissza, ha kakucs mellett döntesz én biztos kinn leszek aztán hátha meglesz az azonos köridő, ha máshogy nem motortcserélünk!
Valaki ma reggel kakucs úgy 10-17-ig? Egyedül kurv@unalmas de már két hete nem mentem csak városba aztán kicsit már ráéheztem.
Köszi a fáradozást
Milyen ez a braking? Meglehet vele állni? Milyen mocira való ez adapter nélkül? Mennyibe volt neked?
Bocs a sok kérdést,csak lehet ilyet veszek én is