Klassz! Már szépen gyarapszik a csapatlétszám! Vasárnap gurulunk 1et Koph-al! Reggel Agárd csobbanás utána Kakucs pályázás! Akinek van kedve csatlakozzon! ( Tomekk, Fazer1000, Akrapeti, Aszfaltvágó, Rooftop, KissJoco44, és a többiek) remélem nem hagytam ki senkit.
Remélem jó idő lesz akkor a bikinire is számíthatsz
Valaki még jön Szfvárról? Sanyi, Födő, Gábor, Ati, Mirkó(bár nem tudom elkészült e a motorja)?
Sajnálom, hogy nem jöttél ti sosem zavartok
Azzal a koncerttel csak óvatttossan, nem jó másnaposan körbe körbe menni a pályán, még a végén elszédülsz
Vagy pályacsúcsot akarsz dönteni ?
Ez a Tankcsapdás buli nekünk annyira nem gyere be, de ha gondolod előtte vagy utána bandázhatunk a kóóbászsoron
Vasárnap gurulunk 1et Koph-al! Reggel Agárd csobbanás utána Kakucs pályázás! Akinek van kedve csatlakozzon! ( Tomekk, Fazer1000, Akrapeti, Aszfaltvágó Rooftop, és a többiek) remélem nem hagytam ki senkit.
az a helyzet, hogy szomorú dolog az, hogy az embert a saját üzletében mellbe vágják, majd megpróbálják a raktárba vonszolni...és kénytelen az ember kiosztani néhányat. aztán meg lehet felmosni az egész üzletet a vértől...
Köszi a fáradozást
Milyen ez a braking? Meglehet vele állni? Milyen mocira való ez adapter nélkül? Mennyibe volt neked?
Bocs a sok kérdést,csak lehet ilyet veszek én is
A koncert után nekünk is necces szerintem, bár minden a Zolin múlik, ő a főnök.