mintát tudok venni a csizmáitokról a pályán, de kivitelezni, csak a jövőhéten fogom tudni. még itt van sickdog csizmája is, azzal sem vagyok készen, mert kissé elcsúsztak a dolgok.
ma is Rocky-t kellett játszanom az üzletben, mert az egyik "kedves" vevő, a garanciális ügyintézés gyorsaságával nem volt megelégedve, így az öklével próbált nyomatékosítani....én meg kénytelen voltam hatástalanítani
Árpi (KTM)gyerektöl tudom.Ma kint voltunk körözni és ö említette.Itt az SK pályára gondoltam.Neked nem 20 kilométer az tuti
Gondolkodtam 2 napos akciót szervezni.Szálást azt még tudom is biztosíttani akár 5 személyre grátisz vagy sátorozás is adott a pályánál.Valami jó partit lehetne összecsapni.Pályaélvezet az adott.
Fejezd má be Tibi..Érdekes tavaly még jó volt mi?! Hadjad már az ócska dumád...kész a motorod és tök fasza fejezd be és kész....ja de yo, hogy már nem is jársz pályára velem ..de jó fej vagy haver :(:( nemtom mi bajod..Én tavaly még a tiednél is régebbi verdámmal nyomtam nem baj?... még is élveztem..pedig mindig odabasztál nekem ...
Itt a zsír gép őcsém...Köszi LACA
én holnap a munkahelyemre megyek 'bandázni' a főnökömmel...
viszont akkor részemről tuti a vasárnapi Kakucs!
ma jelezte kedves Petya barátom, hogy Ők is ott lesznek és mocskosul keresztbeb*sszák az esemeket!
Szevaxtok Motosok!Mi a szitu?
Holnap valaki bandázni?
Ja amúgy igen fekete ducktape-el csináltam a rajtszám táblát, kivágtam papírból a megfelelő méretet és mind két oldalát beragasztottam telibe vele..ennyi
Csak keményen!