Szeva Jocó..
Hiányoztááá ma drágám... Jó lett vóna egy rendes köridőt húzni... de olyan kibaszottul csúszott alig bírtunk koptatni... a driftesek összebakterolták a felületet rendesen. A hétvégén ruhákat kell áruljak. De szervezünk kicsit későbbre egy gyülit kukucskára... talán Lukit is meghívjuk... meg minden nem hazugot aki igérkezett viskólára a gogora... mit cósz?
szeva papa! a 7végén kakucsra szeretnék menni, de jövő 7végén pancsi-ringelhetünk! jó lenne pár embert összeröffenteni mert kib*szottul jó az a pálya!
és Te mikor tolod el a cangát errefelé?
Idáig 14/44-el mentem de úgy éreztem hogy nem forog rendesen a gép, most feltettem előre 13-ast csak azt még nem tudtam pályán kipróbálni mert mindig közbejött valami. Viszont a cross áttétel igen jó lett tőle. A telókat felkeményítettem így a különbséget csak személyesen tudjuk majd tesztelni.
CSőőőő ...de hogyne tőlem mehet a balhéééé..
Kár hogy nem jöttél nem csuklottál..emlegettünk pedig
Na majd írj vagy mi is szólunk ugy is ha megyünk...ma volt egy kis szabad napom azt turtam neki ..
Meglettek a vizsgák, épp ideje az A1-es jogsit A-ra update-elni.
Csütörtökön voltam egy rutinon, ma volt a vizsga (succeed ), jövőhéttől forgalom (az oktató a héten nyaral ), az se igen lesz 2 alkalomnál több. Utána aktív motozás (eddig csak óvatosan), a köv. gogo-ra talán már elmerészkedem.
Ja...Geci jót mociztunk kakucson ...Köszi FAZER1000 a tippeket trükköket, hála neked sikerült bevennem azt a kanyart fék nélküll amit eddig satura fékeztem ..köszi élmény veled a mocizás ha utolérlek ..Kenny911 és Aszfaltvágó is lent voltak..szuper kis nap volt tényleg...
A KTM nem üzem órás a Husa igen. A ktm utcai gép a Husi verseny gép...tök más a kettő..Ha gondolod írok bővebben a mocimról msn vagy valami...attól is függ mia cél a mocival mire használnád?!
(na de én pofám befogtam! )
oké vazze benne vagyok, de nekem csak a 7végék jók!
Hiányoztááá ma drágám... Jó lett vóna egy rendes köridőt húzni... de olyan kibaszottul csúszott alig bírtunk koptatni... a driftesek összebakterolták a felületet rendesen. A hétvégén ruhákat kell áruljak. De szervezünk kicsit későbbre egy gyülit kukucskára... talán Lukit is meghívjuk... meg minden nem hazugot aki igérkezett viskólára a gogora... mit cósz?
és Te mikor tolod el a cangát errefelé?
Rajta leszünk az ügyön legközelebb is no meg az íven....
Kár hogy nem jöttél nem csuklottál..emlegettünk pedig
Na majd írj vagy mi is szólunk ugy is ha megyünk...ma volt egy kis szabad napom azt turtam neki ..
Csütörtökön voltam egy rutinon, ma volt a vizsga (succeed ), jövőhéttől forgalom (az oktató a héten nyaral ), az se igen lesz 2 alkalomnál több. Utána aktív motozás (eddig csak óvatosan), a köv. gogo-ra talán már elmerészkedem.
Illetve tegnapi szigszalagos próbálkozásom. [kép]
hétvégén nincs kedvetek Kakucs-ringhez? jó időt mondanak!
A KTM nem üzem órás a Husa igen. A ktm utcai gép a Husi verseny gép...tök más a kettő..Ha gondolod írok bővebben a mocimról msn vagy valami...attól is függ mia cél a mocival mire használnád?!
ha gondolod összebeszélhetünk