Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha nagyon úgy volt,ezzel hagyományt szakítottam meg,hogy a 3 .-on nem voltam,de igy jött össze
haggyad má papa! ez hülyeség...
(na de én pofám befogtam! )

oké vazze benne vagyok, de nekem csak a 7végék jók!
vártunk is... jötté vóna?
én 1 hazug vagyok
Szeva Jocó..
Hiányoztááá ma drágám... Jó lett vóna egy rendes köridőt húzni... de olyan kibaszottul csúszott alig bírtunk koptatni... a driftesek összebakterolták a felületet rendesen. A hétvégén ruhákat kell áruljak. De szervezünk kicsit későbbre egy gyülit kukucskára... talán Lukit is meghívjuk... meg minden nem hazugot aki igérkezett viskólára a gogora... mit cósz?
Ati! neked is jó a 7vége?
szeva papa! a 7végén kakucsra szeretnék menni, de jövő 7végén pancsi-ringelhetünk! jó lenne pár embert összeröffenteni mert kib*szottul jó az a pálya!
és Te mikor tolod el a cangát errefelé?
szeva papa!2hét mulva mi is megyünk arra lesz kész a motorom kb mert nembirta a visontai kiképzést ! meg a gumifalat!
Szeva Tom....
Rajta leszünk az ügyön legközelebb is no meg az íven....
Jocó teso pannoniára mikor jöttök?
Idáig 14/44-el mentem de úgy éreztem hogy nem forog rendesen a gép, most feltettem előre 13-ast csak azt még nem tudtam pályán kipróbálni mert mindig közbejött valami. Viszont a cross áttétel igen jó lett tőle. A telókat felkeményítettem így a különbséget csak személyesen tudjuk majd tesztelni.
Okés ...nekem mind1 sztm melyik nap..de még akkor megdumáljuk addig...
ok , akkor még pontosítunk majd! ha választani kell a két nap közül akkor nekem a vasárnap a jobb, de ha úgy alakul a szombatot is meg tudom oldani!
CSőőőő ...de hogyne tőlem mehet a balhéééé..
Kár hogy nem jöttél nem csuklottál..emlegettünk pedig
Na majd írj vagy mi is szólunk ugy is ha megyünk...ma volt egy kis szabad napom azt turtam neki ..
Meglettek a vizsgák, épp ideje az A1-es jogsit A-ra update-elni.
Csütörtökön voltam egy rutinon, ma volt a vizsga (succeed ), jövőhéttől forgalom (az oktató a héten nyaral ), az se igen lesz 2 alkalomnál több. Utána aktív motozás (eddig csak óvatosan), a köv. gogo-ra talán már elmerészkedem.

Illetve tegnapi szigszalagos próbálkozásom. [kép]
szeva báttya! hát gondoltam rátok, szívesen csatlakoztam volna én is, de meló, meló, meló...
hétvégén nincs kedvetek Kakucs-ringhez? jó időt mondanak!
Ja...Geci jót mociztunk kakucson ...Köszi FAZER1000 a tippeket trükköket, hála neked sikerült bevennem azt a kanyart fék nélküll amit eddig satura fékeztem ..köszi élmény veled a mocizás ha utolérlek ..Kenny911 és Aszfaltvágó is lent voltak..szuper kis nap volt tényleg...
Halee

A KTM nem üzem órás a Husa igen. A ktm utcai gép a Husi verseny gép...tök más a kettő..Ha gondolod írok bővebben a mocimról msn vagy valami...attól is függ mia cél a mocival mire használnád?!
Most hétvége nem jó....dolgoznom kell.
á-men
Hát akkor beszéljünk össze majd vagy írok ímélt.
valószínű vasárnap
ha gondolod összebeszélhetünk
Szombat vagy vasárnap?