Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot magának is!

A vakkantó Vickyknek jó partyt!
Szia Zoli!
Megint 3-as msn party-t szeretnél?
Jó napot! A hölgyeknek meg kézcsók!

Gyertek egyszerre!
Tudod,hogy ilyenkor direkt lelép....de örökké nem menekülhet.
na igen...
De ezért még kapni fog tőlem, az biztos, csak jöjjön fel msn-re
{60263}
Nyugi Beb,tudod,hogy Ő már csak ilyen. De mi pont ezért szeretjük Őt,nem?
Tee kis teee!
Neked muszáj minden fórumban leszólnod
Már vagy 2-szer megírtam a mail címemet is, meg a telefonszámomat is... giraffe64@freemail.hu; vagy 20/914-7321
a számod elküldenéd nekem mailben ?(adatlap csekk) már régóta akarok veled üzletelni de sose jön össze

fene a beosztrásom
köszi , arra tippeltem én is amit Beb irt csak ha meg tudom kérdezni akkor megkérdezem inkább:)
de milyen gyártmány?új?mennyi?
A rendszer érdekel,de mégse.Tehát nincs rá kess.Meg amúgy is a motor tanít engem nem kell,hogy erősebb legyen
Te kis okostojás!
Szia!
HF 155 és HF 156
Erre jó...van hozzá egy titán Akrapovic rendszerem is, nem érdekel?
a kézikönyvben megtalálsz mindent! amugy teljesen ugyan az mint a nagy olajkörös 640sm lc4
hello moto. figyi mar, nem tudja vki h szam szerint melyik 2 hiflofiltro olajszuro kell a motoromba? ugyan az mint a 640 lc4 be?
Minden Péternek Boldog Névnapot Kívánok!
Köszi szépen!
Megy a mail.
Sziasztok! Supermotyó vétel előtt állok, de nem tudok dönteni a Ktm 690-es SMC és a Husaberg FS 650 E között. Kérlek segítsetek mi a tapasztalatok szervízköltség terén, üzemórásak-e vagy nem meg minden. Láttam KOPH-nak és FOXIGIRL-nek is hasonlóak vannak, ha tudtok írjatok. kacika@hotmail.com Előre is köszi. Jó motorozást!

szia!kérdezni is akartam tőled,hogy milyen áttétellel mész,meg a telókat mennyire állítod át?