Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes
Most kelt el egy hátsó komplett kerék mindenestöl 390 euróért
A lánc is végig darálta a felni oldalát és mégis verekedtek érte.
130 euróig én is erőlködtem de mikor megláttam hogy hirtelen 250 lett,akkor leálltam.
jaja vágom én...énis sok mindent veszek íbéjről. főleg ipodokat és itthon eladom habár tavaly nyáron volt jó biznisz,135ös dollárral
Ezek még nem zárultak el.Fene tudja meddig fognak elmenni az árral.Ez is drágább lett volna csak délelőtt van és sokan nem érnek rá gép előtt ülni
végülis tényleg jó vétel volt...braking tárcsa rá..az kijön 50ből
Ahogy néztem idáig az árakat akkor fél áron kerül hozzám.
Párban első+hátsó kerék szokott lenni ilyen fajta jó 600-800 euro és még plussz a posta.így meg lessz max 600 postával együtt mind a kettö ha találok hozzá gyorsan még egy ilyen hátsót.
az úgy már 275 euro,az meg bizony 75pengő habár excel és talon agy ha mindenigaz.
Már elöre megbeszéltem vele.
Komunikáltunk egy kicsit.32 euro a postázás
és hogy hozod haza? mert elvileg nem küldi ide
Sikerült megnyernem a licitet.Már csak hátsó kereket kell vennem meg 1 CRF-et és az öregharcost adom az asszonynak őrültködni
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
http://cgi.ebay.de/honda-crf-4...|66%3a2|39%3a1|72%3a122
9|240%3a1318|301%3a0|293%3a2|294%3a50
nem semmi
Há eredeti CRF.
Amúgy pont azokat lesegetem hogy horror árakban vann ak az agyak.Most is árultak egy cross első felni repedt ráffal ami szintén CRF és úgy kérnek érte az végett 150Eurot
Ha valami jófajta agyra van fűzva akkor mindenképpen!
Fekete Excel Goldspeed 3,5x17-es felni megér 200 eurot 120/70-17-es Soft Slick gumával?Csak a tárcsa hiányzik róla.Amúgy mint az új.2008-as Honda CRF 450-röl származik
akkor jó. még jó hogy nem próbáltam ki...
megnyugtatlak,az esőben is fos
jah, értem amit nem tudsz még mert a hirdetésben nincs benne, meg telefon sem mondtam, hogy a berúgókar letört egy hete vagy kettő, de én nem éreztem még hiányát, önindítóval indul gyönyörűen. az olajban 2,5 - 3 óra van, szelephézagokban úgyszint. egy hátsó gumit kér mindenképp, mert ami most van rajta azért elveszik a forgalmit, meg őszintén megmondom hogy szerintem is életveszély. de gondolom lecseréled úgyis az elsőt is, mert ez a heidenau super rain egy fos - legalábbis szárazon.
yo reggelt hetvegen mi a progitok?
Morgógen
nagyon zsír..
Kicsit hasonlít az enyémre
Szörnyű, mi?

Meg ez is...
Piha,milyen koszos az aszfalt