Most kelt el egy hátsó komplett kerék mindenestöl 390 euróért
A lánc is végig darálta a felni oldalát és mégis verekedtek érte.
130 euróig én is erőlködtem de mikor megláttam hogy hirtelen 250 lett,akkor leálltam.
Ahogy néztem idáig az árakat akkor fél áron kerül hozzám.
Párban első+hátsó kerék szokott lenni ilyen fajta jó 600-800 euro és még plussz a posta.így meg lessz max 600 postával együtt mind a kettö ha találok hozzá gyorsan még egy ilyen hátsót.
Sikerült megnyernem a licitet.Már csak hátsó kereket kell vennem meg 1 CRF-et és az öregharcost adom az asszonynak őrültködni http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
Há eredeti CRF.
Amúgy pont azokat lesegetem hogy horror árakban vann ak az agyak.Most is árultak egy cross első felni repedt ráffal ami szintén CRF és úgy kérnek érte az végett 150Eurot
Fekete Excel Goldspeed 3,5x17-es felni megér 200 eurot 120/70-17-es Soft Slick gumával?Csak a tárcsa hiányzik róla.Amúgy mint az új.2008-as Honda CRF 450-röl származik
jah, értem amit nem tudsz még mert a hirdetésben nincs benne, meg telefon sem mondtam, hogy a berúgókar letört egy hete vagy kettő, de én nem éreztem még hiányát, önindítóval indul gyönyörűen. az olajban 2,5 - 3 óra van, szelephézagokban úgyszint. egy hátsó gumit kér mindenképp, mert ami most van rajta azért elveszik a forgalmit, meg őszintén megmondom hogy szerintem is életveszély. de gondolom lecseréled úgyis az elsőt is, mert ez a heidenau super rain egy fos - legalábbis szárazon.
A lánc is végig darálta a felni oldalát és mégis verekedtek érte.
130 euróig én is erőlködtem de mikor megláttam hogy hirtelen 250 lett,akkor leálltam.
Párban első+hátsó kerék szokott lenni ilyen fajta jó 600-800 euro és még plussz a posta.így meg lessz max 600 postával együtt mind a kettö ha találok hozzá gyorsan még egy ilyen hátsót.
Komunikáltunk egy kicsit.32 euro a postázás
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
9|240%3a1318|301%3a0|293%3a2|294%3a50
nem semmi
Amúgy pont azokat lesegetem hogy horror árakban vann ak az agyak.Most is árultak egy cross első felni repedt ráffal ami szintén CRF és úgy kérnek érte az végett 150Eurot
Kicsit hasonlít az enyémre
Meg ez is...