Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja
csak Ti véletlenül mindig lementetek a pályáról ugrabugrálni
ecce én is lementem, alig találtak meg naplemente után...
Az is mehet
Megmondtam... nem érek rá, akkor szar idő lesz... remélem nem jön beeeeeeeeeee
esetleg burkolás?
Ők gyorsabbak voltak, mi valami 1......akárhányat mentünk
Ok mindenképp..Nekem kakucs van közel 90% oda menek
Beszarok....nem hiszem L ha szombat reggel esik akkor nagy para van...nem megyünk sehova?!?!esetleg Jetski ?
Mindent vállalsz, nálam a füvet kellene levágni ....látom müxik a mószerműszer( )...legközelebb nem hallgatok lükékre, csak megyek a fejem után
én többnyire kakucson, bár az utobbi pár 7végén az időjárás közbeszólt... múlt hétvégén panncsi ringen voltam (a kedvenc pályám lett )
ha megyek kakucsra úgyis beirom ide a fórumra
Estét Uber fasza a mérő...hibátlan 20m ről is
hozzászólásokból látod mit sikerült összehozni ma
Tippelek 2.
a mai nappal frissűltek az időjárás előrejelzés adatai. még nagyobb esőket mondanak szombatra, és vasárnapra, mint eddig bármelyik nap.

F@ASZA
Estetet
Jéééé itt van aki megy 47 -et ,de yoooooo
Na nem baj én gyurok a 46-ra
47:11 -től nincs messze a 46:59
Te hanyadik vagy Joca? Mert a neved nem vágom bocsi
akkor lassan itt lenne az ideje
Ha nem zavarok akkor rám írhatnál , ha mész valamerre ha ráérek szívesen veled tartok..nem riaszt vissza semmi Tesco, Város, Pálya jöhet bármi
na ugye!
az lehet, de 44 alá biztosan nem mentem...
tavaly MOTOMAX nap:
Fejezd be!Gyere le inkább motorozni mert szétverlek már komolyan!
Én speciel ha kevés időm van akkor csiki csuki a sw gokart pályán (51 ut 44km) Ha bele akarok húzni akkor kakucs vagy mostanság tervezem kecskemétet. ha viszont már kurvára viszket a picsám (ami sűrűn előfordul) ésa unom hogy snirglivel vakarjam akkor a soroksári tesco és környéke izgatom fel az autósokat némi driftel a körforgalomban...
ez az a4 mellet bruck ost kihajtonál van minden nap látom de motyósokat még nem láttam rajta
Na ezért nem megyek többet pályázni az enyémmel....
jó lenne ha így lenne báttya, de hidd el hogy én csak a sokadik vagyok! ami nem zavar egyáltalán!
egyszer Sanya mondta nekem (nagy igazság), hogy 1-1 másodpercet évek alatt lehet lefaragni! hát had szóljon! még pár évet biztos rászánok a dologra
Akkor jó...nem izgulok köszönöm a biztatást...úgy mennék már veletek..múltkor olyan zsír volt Jocoékkal menni...mennék szívesen elöttetek és mögöttetek is szívesen. Tényleg kakucsra mikor jöttök?Vagy Ti merre gurulgattok?