Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm kedves! perfect! mint mindig...
Az áru leszállítva

A pénzt megkaptam

Nagy király vagy! Ez az! Meg is rendeltem! 11eFt, nem olcsó, de ha ez kell...

Köszi még egyszer a segítséget!

Vettem a motorra ledes hátsó lámpát, ami féklámpás. Azt hogy szoktátok bekötni? Hol tudnék féklámpakapcsolót venni? Olyan kellene, amit azért annyira nem kell barkácsolni! :-)
Köszikeee
Akkor nem ez lesz a szempont,hanem felrakom a kopottabbat
a 950 is és a 564 is SOFT elvileg
(bár van olyan katalógus, ahol MEDIUM-SOFT)
Sziasztok megint!
Újra kérdezném,valaki nem tudja-e,mit jelentenek dunlop slicknél ezek:
950
564
Esetleg a S/moto soft vs. S/moto strong mi a franc?
hali nekem van ducati cserém!
Nah boccs, csak így hozza be: www.spare.suzuki.hu
Hali! Ez nem vágott szerintem, hanem a suzuki gyári rövidítettje. spare.suzuki.hu-n nézz körül, de nem lesz olcsó...
Szerintem nem vágott. Vagy pedig nagyon profi munka! :-) Keresgélek még, hátha találok!
szerintem ez az enduróé levágva
Nem ilyenre gondoltam. Linkelek egy képet, hátha ez alapján Te vagy más fórumozó be tudná azonosítani, hogy ami ezen van, azt ki gyártotta! :-)
Katt. az adatlapomra, ott nézd meg a képeket, a DR 250-en az a fehér sárvédő polisport. Amúgy tisztára olyan, mint egy KTM sm sárvédő.

Nekem az UFO nem tetszik.
Köszi a segítséget. Ezt nem is láttam az oldalon. Az UFO-t néztem, de nem tudom, hogy milyen lehet motoron. Eseteg nincs róla képed? Vagy a Polisport-ról vagy az UFO Supermoto racing-ről?
Sziasztok!

DRZ 400E-re szeretnék supermoto sárvédőt venni. Milyet tudnátok ajánlani? Vagy akinek ilyen motorja van, milyet használ? A gyári SM-ét nem akarom megvenni, mert nem tetszik. Valami olyan kellene ami rövid és egyenes.

Előre is köszönöm!
hello! ritkán nézek be ide de kérdezz nyugodtan, ha van konkrét kérdésed, kapok e-mailt ha válaszolsz!
rooftop írtam e-mailt, mert érdeklődnék cipő ügyben
Itt is nagyon meleg van, semmi változás eddig.

Ja, szép napot mindenkinek!
ugy nem is igazán konkrétan ez a motor hanem a tipus érdekkelne hogy mit érdemes tudni róla!
Szia!
Ha jól tudom fórumos társunké a motor Zoltánr a neve, általában itt szokott lenni.
sziasztok : http://www.kepesmotor.hu/ktm-s... lehet át veszem ezt gépet mit érdemes tudni róla?
Köszi, nekem nem dobta ki a Keewayre :S Bocsi!
De van. Itt a sportmotoron.
Illetve van különitt és itt is. (google...)
Joú Röggeet
Ha hiszitek ha nem,nálunk egy cseppet sem romlik az idö egész héten.Ha így folytatja akkor a hét végén is jó 30 fok várhahtó erős napsütéssel.
BP környékén mi a nagy helyzet ez ügyben?