Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg átlyukadt a lábtartóm
de gyönörűűűűű!
Csősztök csajok!
A galériáimhoz felkerült néhány kép gogo3-ról,ha valaki esetleg élesben meglátja magát,szerencséje van
Más:olyan történt velem vasárnap,mint még soha.Csilingelt és kopott a bal lábtartóm Ennek ellenére a gumi nem "rongyolódott" annyira,mint tavaly.Ez a hidegebb aszfalt miatt lehet,vagy azért mert kezd kialakulni valamiféle összhang az olajfalóval
na nem bírja betölteni túl nagy a 12 Mp
Úgy ,hogy marad kicsibe Vagy lehet nem tetszik neki a motorod
Hehe Én ne venném Skála-Koph-é ez jó ezt még nem hallottam
Itt egy kis kárpótlás Full Méretben
Nemtom kié...valahol találtam itt a szántásban a környéken
Tulajdonképpen a sógornőmtől kértem el gyorsba a gépet ezért a beállításokkal nem is foglalkoztam!Mondanom sem kell totálisan el volt állítva a gép,ezért hát tiszta kép alig született az is a legnagyobb méretben!
Kiváncsi voltam észreveszed-e gengszter?
Igazán nincs mit srácok
Hallod a géped dátumozásán valamit állíts mert nem kerek
de még ha most láttak volna először ilyet de nem már a sokadik motoros rész volt

Na ezt érdemes megnézni! Csak azt nem tudom sírjak vagy nevessek!

http://www.sportmotor.hu/motor...
kiszeher holnap dobok 1 emailt deklivédő ügyben mert most nem igazán működik a mail szolgáltatóm rendszere
1:Elég volt a randalírozásból!
2:Külön köszönet /Skála..KOPH-énak/ a fáradságos munkájáért!
Jó estét emberkék!
Igen király volt a szombati pályázás! Nincs felemelőbb érzés mint amikor Supermotok dübörögnek köbe-körbe a pályán egész nap!Milyen jó lenne ha ezt minden hétvégén át lehetne élni? Örülök,hogy pár uj Riderrel megismerkedtem és jót tudtunk eggyütt motózni, és persze a szervező bizottság is dicséretet érdemel!
Ó persze h érdekel, sajnos már tapasztaltam hiányát Köszi h rám szóltál teljesen szét vagyok esve ilyen jó zúzás után esősmelóshétfő, fúj!
helló
ott voltam én is a gogo3 on én mondtam h tudok nektek blokkvédőt szerezni ha még érdekel írj ez aluból van.
Köszi Luki a penge lebonyolítást nagyon jol éreztük magunkat!jo csapat jött össze!és a vgégén még a gumifal is meglett mozgatva
Köszi mindenkinek a 7végét nagyon király vót. És bocsi ha feltartottam valakit.
Mja dök csinálnak ramazúrit legfeljebb
Köszi!
Juli 18 és aug.22 és a helyszín:kakucsring
helló!
tavaly nem 3-man köröztek
Valaki nem tudja, mikor lesz ez a supermonkey vagy milyen cucc? Mert arra mennék.
Nagy ramazuri Sm bajnokság? A 3 indulóra gondolsz?