Csősztök csajok!
A galériáimhoz felkerült néhány kép gogo3-ról,ha valaki esetleg élesben meglátja magát,szerencséje van
Más:olyan történt velem vasárnap,mint még soha.Csilingelt és kopott a bal lábtartóm Ennek ellenére a gumi nem "rongyolódott" annyira,mint tavaly.Ez a hidegebb aszfalt miatt lehet,vagy azért mert kezd kialakulni valamiféle összhang az olajfalóval
Hehe Én ne venném Skála-Koph-é ez jó ezt még nem hallottam
Itt egy kis kárpótlás Full Méretben
Nemtom kié...valahol találtam itt a szántásban a környéken
Tulajdonképpen a sógornőmtől kértem el gyorsba a gépet ezért a beállításokkal nem is foglalkoztam!Mondanom sem kell totálisan el volt állítva a gép,ezért hát tiszta kép alig született az is a legnagyobb méretben!
Jó estét emberkék!
Igen király volt a szombati pályázás! Nincs felemelőbb érzés mint amikor Supermotok dübörögnek köbe-körbe a pályán egész nap!Milyen jó lenne ha ezt minden hétvégén át lehetne élni? Örülök,hogy pár uj Riderrel megismerkedtem és jót tudtunk eggyütt motózni, és persze a szervező bizottság is dicséretet érdemel!
A galériáimhoz felkerült néhány kép gogo3-ról,ha valaki esetleg élesben meglátja magát,szerencséje van
Más:olyan történt velem vasárnap,mint még soha.Csilingelt és kopott a bal lábtartóm Ennek ellenére a gumi nem "rongyolódott" annyira,mint tavaly.Ez a hidegebb aszfalt miatt lehet,vagy azért mert kezd kialakulni valamiféle összhang az olajfalóval
Úgy ,hogy marad kicsibe Vagy lehet nem tetszik neki a motorod
Itt egy kis kárpótlás Full Méretben
Nemtom kié...valahol találtam itt a szántásban a környéken
Hallod a géped dátumozásán valamit állíts mert nem kerek
http://www.sportmotor.hu/motor...
2:Külön köszönet /Skála..KOPH-énak/ a fáradságos munkájáért!
Igen király volt a szombati pályázás! Nincs felemelőbb érzés mint amikor Supermotok dübörögnek köbe-körbe a pályán egész nap!Milyen jó lenne ha ezt minden hétvégén át lehetne élni? Örülök,hogy pár uj Riderrel megismerkedtem és jót tudtunk eggyütt motózni, és persze a szervező bizottság is dicséretet érdemel!
ott voltam én is a gogo3 on én mondtam h tudok nektek blokkvédőt szerezni ha még érdekel írj ez aluból van.
én is most nézem
tavaly nem 3-man köröztek