nemtom a pontos köridőmet, mert amikor köridőmérő volt a mocimon, akkor kb 15-en voltunk a pályán egyszerre, de egy biztos, hogy 42-őt az életbe nem mentem kakucson.
stopperal 45 körüli időket mértek nekem
szóval a 47 az nagyon tuti hidd el nekem!
Te figyu...
Egyedül mentél saját tempón 47et mi a f..szt aggódsz? ha vagyunk többen simán mész 45öt ha húznak, ne aggy isten te húzod a bagázst. minimum 1-2mp ha 2-4 moto is van.
Én úgy tudom kis Jocóé a best kukucskán én is csak a dulpla csövét csekkoltam
Nemtom.. ha nincs gari akkor 100.000, ha van akkor free.... fasztudjamár! amúgy az érdeklődők kedvéért főtengelycsapágy volt. A szerelő srác szerint kb már 3 ilyen LC4 et csinált ami ugyanebben a korban és kilóméterrel hullott szét... Gyakorlatilag konstrukciós hiba lehet? Sasáé is széthullott már a múltkor
Jót brümmögtünk ma, ki is tikkattam rendesen. Majd sasolom a fórumotokat hogy mentek e kakucsra, vagy ha esetleg én megyek akkor majd írok ide. Aztán lesz az még 0:46 is!
Mi bajod ? most legalább jó lesz. Baszod hívtam ma a srácot de nem vette fel kimentem volna megmutatni a mocit
És kiderült már gariba lesz e?
Már gurulhatnánk együtt egy yooot
Miki megnéztem a vázvédőt a jobb oldalival talán nem lesz gáz azt fel lehet tenni szerintem a hátsofékfőmunahenger(de szép szó) két tartó csavarjával
a balossal az a gáz hogy felfogatási pontnak csak egy csavar van az is a segédváz csavarja
oda lehet hogy ragasztani kéne
ha van ÖTLET akkor várom
valami egyszerű karbonozásról lenne szó.....
Köszi.írjátok hogy átlag 45-öt mentek.Azt próbálom elképzelni a mi pályánkon
Múltkor megmérték az én idömet ami 55,3 volt.
Bár kakucson nem voltam meg a hintaplintám se az igazi ilyen helyre
A mútkó mondták ... valaki... 44.80 körül menté dirt szakasz nékkű.. azé asz szépe