Hali Kosatt!
Jól emlékszem hogy TE írtad hogy sárga lencsét (is) használsz a szemüvegedbe?Írtad hogy alkonyatkor fasza.
Az a kérdésem,hogy pl erős napsütésbe és sötétbe is használható e (nem olyan mint a füstszínű,hogy naplemente után szart se látni benne?)?
Köszönöm a segítséged!
Ezt itt havonta megkérdezi valaki,kb két éve.Eddig a többség lebeszélte a leendő tulajt,ezek szerint sikeresen,ha még mindig árulják
Biztosan jó gép,bár én nem estem hanyatt tőle,de ha nem akarsz mondjuk egy gyűrűcserére vagy 3 hónapot várni,sztem hanyagold
Jól emlékszem hogy TE írtad hogy sárga lencsét (is) használsz a szemüvegedbe?Írtad hogy alkonyatkor fasza.
Az a kérdésem,hogy pl erős napsütésbe és sötétbe is használható e (nem olyan mint a füstszínű,hogy naplemente után szart se látni benne?)?
Köszönöm a segítséged!
Börni ötletem sincsen azért hívtalak, mert meg akartam beszélni az igényeket.
KURVÁRA NEM KÉNE ESŐ HÉTVÉGÉRE! Ezennel üzenem fentre, hogy harakirit nyomok ha esni fog!
Ő szuperül tud motozni.
Biztosan jó gép,bár én nem estem hanyatt tőle,de ha nem akarsz mondjuk egy gyűrűcserére vagy 3 hónapot várni,sztem hanyagold
Mi zu veletek?
Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!
Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!